تشریح مراسم بدرقه و خاکسپاری ۸ شهید گمنام در خوزستان

دفاع مقدس/ مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت خوزستان با اشاره به محل تفحص این شهدا گفت: پیکر این شهدا در مناطق عملیاتی شلمچه، فکه، جزیره مجنون، شرق بصره،امالرصاص و شرق دجله کشف شده اند.
سردار «عبدالرضا مرادحاجتی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت خوزستان، اظهار داشت: مراسم تشییع پیکر مطهر هشت شهید گمنام دوران دفاع مقدس طبق برنامهریزی در هشت نقطه استان به خاک سپرده خواهند شد.
وی افزود: دستگاهها، دانشگاهها، مدارس و ادارات که تمایل به میزبانی پیکر این شهدا داشته باشند میتوانند اعلام آمادگی کنند تا برنامه وداع یا استقبال در محل آنها برگزار شود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت خوزستان با اشاره به محل تفحص این شهدا تصریح کرد: پیکر این شهدا در مناطق عملیاتی شلمچه، فکه، جزیره مجنون، شرق بصره،امالرصاص و شرق دجله کشف شده و آنان از رزمندگان عملیاتهای خیبر، بدر، والفجر یک، کربلای ۴، کربلای ۵، تک دشمن و عملیاتهای ایذایی هستند.
وی با اشاره به سن این شهدای گرانقدر دفاع مقدس گفت: براساس نتایج شناسایی، این هشت شهید شامل ۲ شهید ۱۷ ساله و شهدای ۲۰، ۲۱، ۲۳، ۲۴، ۲۵ و ۲۹ ساله هستند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت خوزستان تصریح کرد: پیکر مطهر این شهدا در نقاط مختلف استان شامل دانشگاه آزاد اسلامی مسجدسلیمان، روستای منیوحی آبادان، مصلی اهواز، قرارگاه جنوبغرب ارتش، بوستان حوزه علمیه الغدیر اهواز، سازمان قضایی نیروهای مسلح و پدافند هوایی اهواز تشییع و به خاک سپرده خواهند شد.
سردار مرادحاجتی افزود: به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، حضور یکهزار دانشآموز دختر برای شرکت در مراسم تشییع پیکر این شهدا در اهواز برنامهریزی شده است.


















