نماد آخرین خبر

صنوف متخلف بهمئی به ۴۷۰ میلیون تومان محکوم شدند

منبع
فارس
بروزرسانی
صنوف متخلف بهمئی به ۴۷۰ میلیون تومان محکوم شدند

فارس/ سرپرست اداره تعزیرات حکومتی بهمئی از محکومیت ۳۶۵ صنف متخلف به ۴۷۰ میلیون تومان در این شهرستان خبر داد.

عبدی جبیره، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، در مجموع ۳۶۵ پرونده تخلف صنفی، اقتصادی و خدماتی در شعبه تعزیرات حکومتی این شهرستان مورد رسیدگی قرار گرفته است.

وی افزود: متخلفان این پرونده‌ها در مجموع به پرداخت بیش از ۴۷۰ میلیون تومان جزای نقدی در حق دولت محکوم شده‌اند.

جبیره با اشاره به تداوم طرح‌های نظارتی و گشت‌های مشترک با دستگاه‌های مرتبط تصریح کرد: هدف اصلی تعزیرات حکومتی، صیانت از حقوق مردم و جلوگیری از گران‌فروشی و احتکار در بازار است.

سرپرست اداره تعزیرات حکومتی بهمئی تأکید کرد: مردم می‌توانند گزارش تخلفات صنفی را از طریق سامانه ۱۳۵ سازمان تعزیرات حکومتی ثبت کرده و در اجرای قانون مشارکت فعال داشته باشند.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today