چهار نفر با گاز منوکسیدکربن در جعفریه مسموم شدند

ایرنا/ قم - ایرنا - اورژانس قم در اطلاعیهای با هشدار نسبت به استفاده از بخاری بدون دودکش، اعلام کرد: چهار نفر با گاز منوکسیدکربن در شهرستان جعفریه مسموم شدند.
به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی اورژانس قم در این اطلاعیه آمدهاست: گزارش یک مورد مسمومیت با گاز منوکسیدکربن، بامداد امروز در جعفریه، روستای محمودآباد به اورژانس قم اعلام شد.
بعد از دریافت گزارش این حادثه، بلافاصله یک کد اعزامی به محل اعزام شد. بررسیهای اولیه نشان داد علت حادثه، استفاده از بخاری بدون دودکش در محیط بسته بودهاست.
در این حادثه سه بیمار بزرگسال و یک کودک دچار علائم مسمومیت شدند که با اقدامات اولیه کارشناسان اورژانس، وضعیت عمومی همه بیماران بهبود یافت. خوشبختانه این حادثه هیچ مورد فوتی یا بیمار بدحال نداشت.
شهرستان جعفرآباد با مرکزیت شهر جعفریه در ۳۰ کیلومتری شمال قم واقع شده و بیش از ۲۰ هزار نفر جمعیت دارد.
گفتنی است روز گذشته نیز سه مورد مسمومیت با گاز منوکسیدکربن به اورژانس قم گزارش شده بود.
اورژانس ضمن هشدار به شهروندان، بر لزوم استفاده از وسایل گرمایشی استاندارد، اطمینان از سلامت دودکشها و تهویه مناسب محیطهای بسته را تأکید میکند.
















