صادرات ۱۴۸ میلیون دلاری کالا از مرزهای کرمانشاه به عراق

منبع
فارس
بروزرسانی
صادرات ۱۴۸ میلیون دلاری کالا از مرزهای کرمانشاه به عراق

فارس/ مدیرکل گمرک کرمانشاه گفت: طی فروردین ماه سال جاری، ۱۴۸ میلیون و ۷۶۰ هزار دلار کالای صادراتی از طریق گمرکات استان به خارج از کشور صادر شده است.

رضا نیک‌روش، ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک کرمانشاه از صادرات ۱۴۸ میلیون و ۷۶۰ هزار دلار کالای صادراتی از طریق گمرکات استان به خارج از کشور خبر داد.
وی وزن کالاهای صادراتی از گمرکات این استان در یک ماهه نخست از سال جاری را ۴۵۹ هزار و ۶۳۸ تن عنوان و تصریح کرد: از این میزان صادرات کالا، گمرک سومار با سهم ۳۲ درصدی ارزش بیشترین میزان صادرات کالا از طریق گمرکات استان را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه، حجم صادرات کالا از گمرک سومار در این مدت را ۴۷ میلیون دلار به وزن ۱۱۸ هزار تن عنوان کرد.
وی در ادامه از سهم ۳۱ درصدی ارزش کالای صادراتی از گمرک پرویزخان گفت و افزود: از طریق این گمرک در فروردین‌ماه سال‌جاری ۴۶ میلیون و ۴۷۱ هزار دلار کالا به وزن ۱۳۷ هزار و ۵۰۶ تن به کشور عراق صادر شده است و این گمرک با این حجم از صادرات کالا در جایگاه دوم در بین گمرکات استان کرمانشاه قرار دارد.
نیک‌روش با اشاره به رتبه سوم گمرک خسروی در بین گمرکات استان، سهم این گمرک با صادرات ۴۵ میلیون و ۸۰۹ هزار دلار را ۳۱ درصد عنوان کرد و گفت: حجم کالاهای صادراتی از این گمرک ۱۵۰ هزار و ۵۱۰ تن است.
ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک کرمانشاه در ادامه به سهم ۴ درصدی ارزش کالای صادراتی گمرک شیخ‌صله و سهم ۲ درصدی گمرک شوشمی در یک ماهه نخست سال‌جاری اشاره کرد و حجم کالاهای صادارتی از گمرک شیخ‌صله را ۶ میلیون و ۴۴۷ هزار دلار به وزن ۲۴ هزار تن و میزان صادرت کالا از گمرک شوشمی در این مدت را ۳ میلیون دلار به وزن ۲۶ هزار تن عنوان کرد.
نیک‌روش عمده کالاهای صادراتی از گمرکات استان کرمانشاه در نخستن ماه از سال ۱۴۰۵ را شمش فولادی، شمش بیلت، رب گوجه فرنگی، کود شیمیایی اوره، شیرخشک صنعتی، میلگرد، سنگ مرمریت و هندوانه عنوان کرد.

آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today