پیگیری ایجاد ساختمان خانه شاهنامه در الیگودرز

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
پیگیری ایجاد ساختمان خانه شاهنامه در الیگودرز

صدا و سیما/‌ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان بر ضرورت همکاری وزارتخانه و دستگاههای اجرایی برای تأمین و ایجاد ساختمان «خانه شاهنامه» در شهرستان الیگودرز تأکید کرد.

سمانه حسن‌پور با اشاره به تشکیل کارگروه تخصصی  برای تأمین و ایجاد  ساختمان فرهنگی «خانه شاهنامه» در شهرستان الیگودرز ، برضرورت همکاری وزارتخانه و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برای نهایی کردن این طرح تأکید کرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان، در نشستی با حضور مدیران کل میراث فرهنگی، گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرماندار الیگودرز و معاون منابع طبیعی استان، دستور کار تأمین ساختمان فرهنگی «خانه شاهنامه» را بررسی کرد.


وی با اشاره به شناسایی یک ساختمان در شهرستان الیگودرز و اعلام آمادگی مالک برای فروش آن افزود:در هفته ی جاری، هیئتی به ریاست مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی  برای رایزنی با وزارتخانه مربوطه برای تأمین اعتبارات این طرح اعزام خواهد شد. 
 
‌رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی با بیان اینکه اولویت ساخت این طرح، نزدیکی به حریم شهر باشد، گفت:برای اطمینان از ساختمان معرفی شده  تأمین خانه شاهنامه الیگودرز تیم ارزیابی متشکل از فرمانداری الیگودرز، میراث فرهنگی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، منابع طبیعی و مسکن و شهرسازی تشکیل خواهد شد و نتیجه را به این سازمان منعکس کنند.
 
حسن‌پور تأکید کرد:  دیگر هزینه‌های مورد نیاز برای تکمیل این طرح از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تأمین خواهد شد.

آخرین خبر لرستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/lorestan_todayy