پرونده «شغال کثیف» خارج از نوبت رسیدگی می‌شود

منبع
خراسان
بروزرسانی
پرونده «شغال کثیف» خارج از نوبت رسیدگی می‌شود

خراسان/ پرونده معروف به «شغال کثیف» که در دادسرای عمومی و انقلاب مشهد گشوده شده است، به طور ویژه و خارج از نوبت رسیدگی خواهد شد.

صادق صفری، قاضی ویژه قتل عمد مشهد درباره چگونگی رسیدگی به این پرونده حساس که موجب جریحه‌دار شدن افکار عمومی شده است، بیان کرد: «با توجه به اهمیت موضوع قتل کودک ۱۱ ساله، روند دادرسی در مرحله دادسرا و تحقیقات قضایی آن با سرعت و دقت خاصی در شعبه ویژه پرونده‌های جنایی ادامه دارد.»
صفری افزود: «پرونده مذکور به طور ویژه و خارج از نوبت در حال رسیدگی است، اما در پرونده‌های قضایی به هیچ وجه دقت در اتهامات افراد، فدای سرعت رسیدگی نمی‌شود؛ چرا که باید همه ابعاد و زوایای پرونده مورد واکاوی دقیق قرار گیرد.»
قاضی شعبه ۲۵۵ دادسرای عمومی و انقلاب در پاسخ به این سوال که «اکنون پرونده مذکور در چه مرحله‌ای قرار دارد؟»، تصریح کرد: «دستورهای ویژه‌ای به پلیس آگاهی مشهد برای بررسی دقیق موضوع و بازبینی دوربین‌های مداربسته در مرکز بازی‌های رایانه‌ای صادر شده است و از سوی دیگر هم با توجه به این که متهم پرونده قتل سیدایلیا (دانش‌آموز ۱۱ ساله) مدعی است بیماری روحی و روانی دارد، باید معاینات دقیق و مصاحبه‌های روانپزشکی در کمیسیون پزشکی قانونی انجام شود که تحقیقات در این باره نیز همچنان با دستورهای قضایی ادامه دارد.»
این مقام قضایی با اشاره به پرونده‌های مشابهی که در مشهد رخ داده است، خاطرنشان کرد: «این گونه حوادث تلخ به اندازه‌ای دردناک است که حتی در برخی از موارد، تحقیقات قضایی را نیز دچار مشکل می‌کند.»
وی به خانواده‌ها توصیه کرد: «در فصل تعطیلی مدارس، خانواده‌ها باید به شدت مراقب فرزندانشان باشند و ساعات رفت‌وآمد آن‌ها و همچنین دوستان فرزندانشان را به دقت زیر نظر داشته باشند و در صورت امکان خودشان هنگام بازی در پارک‌ها و یا دیگر مراکز تفریحی در کنار آن‌ها قرار گیرند.»
قاضی صفری همچنین هشدار داد: «خانواده‌ها به هیچ وجه نگذارند فرزندانشان با افرادی که تفاوت سنی زیادی با آن‌ها دارند، دوست شوند و یا به منزل آن‌ها رفت‌وآمد کنند؛ چرا که کوتاهی و سهل‌انگاری در مراقبت از کودکان، عواقب جبران‌ناپذیری به همراه دارد.»
یکم خرداد، جوان ۲۳ ساله‌ای به نام «صادق‑ک» (معروف به شغال کثیف)، دانش‌آموز ۱۱ ساله‌ای را با توسل به حیله و نیرنگ از داخل مرکز بازی‌های رایانه‌ای (گیم‌نت) به زمین‌های خالی اطراف بزرگراه امام علی (ع) مشهد کشاند و او را بی‌رحمانه با ضربات سنگ به قتل رساند. این متهم هنگام فرار به سمنان، با دستورهای ویژه قضایی و با تلاش گسترده کارآگاهان پلیس آگاهی با هدایت سرهنگ ولی نجفی (رئیس دایره قتل عمد آگاهی) درون اتوبوس در نزدیکی سبزوار دستگیر شد و به قتل کودک ۱۱ ساله اعتراف کرد.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today