انتقاد نماینده مجلس از تعطیلی مجلس و انفعال در مقابل محتکران

ایرنا/ نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تعطیل بودن مجلس، گفت: یکی از ضرورتهای شرایط کنونی جامعه، برخورد قضایی قاطع با محتکران است.
علیاکبر علیزاده شامگاه سهشنبه در شب اقتدار مردم شاهرود، از قوه قضاییه خواست با محتکران و اخلالگران اقتصادی برخورد سریع و علنی انجام دهد و در صورت اثبات احتکار کالاهای اساسی، مجازاتهایی نظیر اعدام یا شلاق در عموم اجرا شود تا مردم آرامش پیدا کنند.
وی همچنین به گرانی و تورم اشاره کرد و گفت: تعطیلی مجلس شورای اسلامی مانع از نظارت رسمی نمایندگان بر عملکرد بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه شده است.
مذاکره به صلاح کشور نیست
وی با اشاره به مواضع رهبر معظم انقلاب، رهبر شهید و امام خمینی(ره) درباره مذاکره با آمریکا گفت: مذاکره با آمریکا سم است و در شرایط فعلی به صلاح کشور نیست.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور در «جنگ وجودی» قرار دارد، گفت: اگر دشمن به جمهوری اسلامی ایران ضربهای بزند، نیروهای نظامی پاسخی خواهند داد که دیگر جرات تکرار نکند.
ضرورتها درباره تنگه هرمز و جبهه مقاومت
وی تصریح کرد: هرگونه توافق برای بازنگهداشتن تنگه هرمز بدون دریافت امتیاز عبور از خط قرمز است و سیاست ما نباید فقط بستن تنگه هرمز باشد، بلکه باید ابزارهای فشار بیشتری نیز اعمال شود.
وی با تاکید بر تقویت وحدت جبهه مقاومت، اظهار کرد: اگر دشمن به لبنان، یمن یا عراق حمله کند، باید پاسخ هماهنگ و گسترده دریافت کند و این مساله باید به مطالبه عمومی تبدیل شود.
علیزاده بیان کرد: تجمعات خیابانی بخشی از میدان نبرد است و دشمن تلاش میکند خیابانها خلوت شود و در این شرایط حفظ حضور مردم در صحنه ضروری است.
انتقاد از تعطیلی مجلس شورای اسلامی
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تعطیلی مجلس شورای اسلامی بدون پشتوانه قانونی، گفت: طبق پیگیریها، شورای عالی امنیت ملی و دبیرخانه آن مصوبهای برای تعطیلی مجلس نداشتهاند.
علیزاده از تشکیل شورایی برای تصمیمگیری درباره فضای مجازی از سوی رییسجمهوری انتقاد کرد و مدعی شد: اگر مجلس شورای اسلامی فعال بود، وزیر ارتباطات را به دلیل این تصمیمات استیضاح میکرد.


















