دستگیری عامل تیراندازی و کشف سلاح جنگی توسط پلیس جهرم

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
دستگیری عامل تیراندازی و کشف سلاح جنگی توسط پلیس جهرم

صدا و سیما/ فرمانده انتظامی جهرم از دستگیری فردی خبر داد که در درگیری مسلحانه مرتکب تیراندازی با سلاح جنگی شده بود.

سرهنگ علی‌اصغر محمدپور، فرمانده انتظامی جهرم اظهار کرد: به دنبال گزارش به مرکز فوریت‌های ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره درگیری مسلحانه با سلاح جنگی، بررسی موضوع در دستورکار مأموران پلیس قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پس از حضور قاطع و سریع در صحنه، عامل تیراندازی که مردی ۳۵ ساله بود را شناسایی و بازداشت کردند.
محمدپور با اشاره به کشف سلاح جنگی کلاشینکف مورد استفاده در این درگیری اضافه کرد: متهم در بازجویی اولیه، انگیزه خود را اختلافات خانوادگی و شخصی عنوان کرد و سپس برای مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
فرمانده انتظامی جهرم ضمن هشدار به اخلالگران نظم و امنیت و تأکید بر حل اختلافات از راه‌های قانونی، بیان کرد: پلیس برای برقراری امنیت اجتماعی مردم، شبانه‌روز و با تمام توان مجاهدت می‌کند و از شهروندان می‌خواهد هرگونه ناهنجاری را از طریق شماره ۱۱۰ اطلاع دهند.

آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online