بیش از ۲۰۰ کودک کار در البرز ساماندهی شدند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بیش از ۲۰۰ کودک کار در البرز ساماندهی شدند

ایرنا/ مدیرکل بهزیستی استان البرز گفت: بیش از ۲۰۰کودک کار و خیابان در این استان از سال گذشته تاکنون ساماندهی شده اند.

وجیهه محمدی فلاح  به مناسبت روزجهانی منع کار کودک (۲۲ خرداد ماه مصادف با ۱۲ ژوئن) افزود: تمام این کودکان پسر بوده اند که از این تعداد تنها ۱۴ کودک ایرانی است .

وی بیان داشت: اکنون یک مرکز نگهداری کودکان کار و خیابان در شهرستان کرج فعالیت دارد کودکان کار و خیابان در آن تحت مراقبت هستند .

مدیرکل بهزیستی استان البرز گفت: پدیده کار کودک صرفا یک آسیب فردی یا خانوادگی نیست، بلکه معضلی ساختاری، چندبعدی و فرامرزی است که گروه‌های آسیب‌پذیر را بیش از سایرین تحت تاثیر قرار می‌دهد.

محمدی فلاح اضافه کرد: در راستای تداوم خدمت به ویژه گروه های آسیب پذیر، مرکز نگهداری کودکان کار و خیابان تحت نظارت بهزیستی استان البرز با ارایه خدمات مورد نیاز این کودکان و با هدف بازپیوند این کودکان به خانواده با فعالیت های کارشناسی و خدمات تخصصی اقدامات لازم را انجام می دهد.

وی تاکید کرد: مقابله با پدیده کار کودکان نیازمند عزم و مشارکت همگانی است و با کار کودکان پنج حق اساسی کودکان شامل حق زندگی و رشد، حق مشارکت، حق حمایت و حفاظت، حق بازی و تفریح و حق آموزش به طور مستقیم مورد تهدید و نقض قرار می‌گیرد.

مدیرکل بهزیستی استان البرز تاکید کرد: هرگونه کمک مستقیم و به ظاهر خیرخواهانه به کودکان کار در خیابان، ناخواسته موجب تداوم حضور آنان در این چرخه آسیب‌زا و تقویت بهره‌کشی از کودکان می‌شود.

وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده کودکان کار و خیابان از طریق تماس با سامانه ۱۲۳ اورژانس اجتماعی، زمینه شناسایی، حمایت تخصصی و بازگشت این کودکان به کانون خانواده، آموزش و مسیر رشد سالم آنان اقدام کنند.

آخرین خبر البرز در اینستاگرام :
https://instagram.com/alborztoday