آتش‌سوزی در جنگل‌های کبیرکوه ایلام

منبع
ايرنا
بروزرسانی
آتش‌سوزی در جنگل‌های کبیرکوه ایلام

ایرنا/ مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام از وقوع آتش‌سوزی در بخشی از جنگل‌های بلوط کبیرکوه و کوشش یگان‌های حفاظت منابع طبیعی و محیط‌زیست برای مهار آن خبر داد.

علی‌محمد پاکدل‌نژاد اظهار کرد: این آتش‌سوزی ظهر امروز در بلندی‌های کبیرکوه واقع در شهرستان دره‌شهر رخ داده است.

وی افزود: اکنون نیروهای عضو ستاد مدیریت بحران از دستگاه‌های مختلف مانند منابع‌طبیعی و محیط‌زیست در منطقه حضور دارند.

پاکدل‌نژاد یادآور شد: با توجه به بلندی زیاد، شیب تند و سخت‌گذر بودن منطقه محل آتش‌سوزی کار مهار آن با سختی در حال انجام است.

وی بیان کرد: به منظور شتاب در مهار آتش پیگیری برای اعزام بالگرد در حال انجام است.

امسال تا کنون و با آغاز خشکیدگی مراتع از نیمه خرداد، چهار فقره آتش‌سوزی در هشت هکتار از عرصه‌های طبیعی استان ایلام رخ داده است.

بیش‌تر این آتش‌سوزی‌ها ناشی از سهل‌انگاری انسانی یا سرایت آتش از پس‌چرای مزارع به مراتع و جنگل‌ها است.

سال گذشته نیز مناطق مختلف کبیرکوه چندین بار دچار آتش‌سوزی شد.

آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/