آزادی ۶۱ زندانی جرائم مالی در خراسان‌شمالی

منبع
مهر
بروزرسانی
آزادی ۶۱ زندانی جرائم مالی در خراسان‌شمالی

مهر/ رئیس کل دادگستری خراسان شمالی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۱ محکوم مالی با بدهی مجموع ۲۸۷ میلیارد تومانی از زندان‌های استان آزاد و به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضا براتی‌زاده، رئیس کل دادگستری خراسان شمالی، اظهار کرد: در پایان چهارمین نشست ستاد دیه استان، روند رسیدگی به پرونده محکومان مالی مورد بررسی قرار گرفت که در نتیجه اقدامات انجام‌شده، ۶۱ محکوم مالی از زندان‌های استان آزاد شدند.وی گفت: از این تعداد، ۵۹ نفر مرد و ۲ نفر زن بودند که مجموع بدهی آنان به حدود ۲۸۷ میلیارد تومان می‌رسید.

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی افزود: برای فراهم شدن زمینه آزادی این افراد، مبلغ ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از طریق منابع مختلف از جمله کمک‌های ستاد دیه و مشارکت خیران و نیکوکاران تأمین شد.

وی با اشاره به نقش گذشت شکات در آزادی زندانیان گفت: شکات و محکوم‌له‌ها با گذشت از مبلغ ۲۳۲ میلیارد تومان از مطالبات خود، نقش مهمی در بازگشت این افراد به زندگی عادی ایفا کردند.

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی ادامه داد: همچنین پذیرش اعسار محکومان به مبلغ ۴۴ میلیارد تومان، اعطای یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی و تأمین ۳ میلیارد تومان آورده از سوی مددجویان، از دیگر عوامل مؤثر در آزادی این زندانیان بود.

وی با اشاره به وضعیت فعلی زندانیان جرائم مالی در استان افزود: هم‌اکنون ۲۹۰ محکوم مالی با بدهی حدود یک‌هزار و ۳۹۰ میلیارد تومان در زندان‌های استان حضور دارند و نیازمند حمایت‌های مردمی و خیرخواهانه هستند.

براتی‌زاده گفت: مشارکت خیران و نیکوکاران می‌تواند زمینه آزادی تعداد بیشتری از محکومان مالی واجد شرایط را فراهم کرده و آنان را به کانون خانواده بازگرداند.

آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today