۱۴۳۵ کیلوگرم‌ برنج تقلبی در قم کشف و توقیف شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۱۴۳۵ کیلوگرم‌ برنج تقلبی در قم کشف و توقیف شد

ایرنا/ مدیرکل صنعت،‌ معدن و تجارت قم گفت: بازرسان این اداره‌کل در جریان طرح تشدید نظارت و بازرسی و طی گشت مشترک با پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی و کلانتری 19 قم یک‌هزار و ۴۳۵ کیوگرم برنج تقلبی را کشف و توقیف کردند.

وحید کریمی در این خصوص افزود: بازرسان با دستور قضایی با ورود به منزل مسکونی محموله یک‌هزار و ۴۳۵ کیلوگرمی برنج پاکستانی که به عنوان برنج مرغوب ایرانی عرضه می‌شد را کشف کردند.

وی ادامه داد: فرد متخلف نیز بازداشت و به‌همراه محموله کشف‌ شده برای سیر مراحل قانونی و تکمیل پرونده به پلیس امنیت اقتصادی استان تحویل گردید.

وی ادامه داد: محموله به دلیل عدم ثبت در سامانه جامع انبارها به انبار اموال تملیکی استان انتقال یافت و پرونده نیز پس از تکمیل پرونده در پلیس امنیت اقتصادی، برای رسیدگی و صدور حکم قانونی به اداره کل تعزیرات حکومتی استان قم ارسال خواهد شد.

کریمی همچنین تأکید کرد: سامانه ۱۲۴ این اداره‌کل در طول سال فعال بوده و گزارش‌های مردمی درباره گران‌فروشی، عدم درج قیمت، کم‌فروشی، تقلب، قاچاق کالا، احتکار و سایر تخلفات را به صورت مستمر دریافت می‌کند.

آخرین خبر قم در اینستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday