رسم غلط تیراندازی در عروسی باعث جراحت کودک ۸ ساله دارابی شد

مهر/ فرمانده انتظامی داراب از دستگیری عامل تیراندازی منجر به مجروحیت فردی از شرکتکنندگان یک مراسم عروسی در یکی از روستاهای این شهرستان خبر داد.
سرهنگ سیدرحمان هاشمی، فرمانده انتظامی داراب در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: اوایل هفته جاری و در پی اعلام وقوع تیراندازی منجر به مجروحیت در یکی از روستاها، بلافاصله ماموران انتظامی به محل اعزام شدند.
وی افزود: در بررسی های اولیه پلیس مشخص شد در یک مراسم عروسی بدلیل رسم غلط تیراندازی، تیر شلیکشده از یک اسلحه شکاری به یک کودک ۸ ساله برخورد و باعث جراحت از ناحیه سر و صورت وی شده که با اقدامات میدانی مامورین پلیس امنیت عمومی، عامل این تیراندازی طی ۴۸ ساعت بعد در یکی از روستاهای همجوار دستگیر شد.
فرمانده انتظامی داراب با اشاره به کشف سلاح شکاری بکار رفته در این تیراندازی حادثهساز، خاطرنشان کرد: رسم نادرست تیراندازی در مراسمات عروسی بسیار خطرناک و حادثهساز است که در این رابطه لازم است اهتمام ویژهای توسط دستگاههای متولی، بزرگان طایفه، معتمدان و متنفذان اجتماعی نسبت به این مسئله صورت پذیرد تا شاهد حذف این مورد در نسلهای امروز و آینده باشیم.
















