قطعی ۲۴ ساعته آب شرب در مجتمع تیاب و برخی روستاهای میناب

منبع
ايسنا
بروزرسانی
قطعی ۲۴ ساعته آب شرب در مجتمع تیاب و برخی روستاهای میناب

ایسنا/ روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از قطعی ۲۴ ساعته آب شرب در مجتمع تیاب و تعدادی از روستاهای شهرستان میناب به دلیل اجرای عملیات نوسازی خط انتقال خبر داد.

در اطلاعیه روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب هرمزگان آمده است: به اطلاع مشترکان مجتمع تیاب در شهرستان میناب می‌رسد به دلیل اجرای عملیات نوسازی خط انتقال این مجتمع و وارد مدار شدن خط انتقال جدید با قطر ۸۰۰ میلی‌متر، آب شرب مشترکان این منطقه از ساعت ۶ صبح روز پنج‌شنبه ۲۸ خرداد به مدت ۲۴ ساعت قطع خواهد شد.
بر اساس این اطلاعیه، این قطعی شامل روستاهای کلاهی، مازغ، تیاب، نخل ابراهیمی، دهو، بلبلی، دهستان حکمی، بازیاری، تل‌آبی، سرکم، کلیبی، کلو، سرریگان، حاجی‌آباد، سرباران، سبهتی، پازیارت و ماشهران خواهد بود.
این شرکت ضمن عذرخواهی از مشترکان و قدردانی از صبوری مردم این منطقه، از شهروندان درخواست شده است با مدیریت مصرف آب و استفاده بهینه از مخازن ذخیره منازل، شرکت آب و فاضلاب را در اجرای این عملیات همراهی کنند.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today