مهار کامل حریق در منطقه «تعل و گیلانه» ایوان

منبع
فارس
بروزرسانی
مهار کامل حریق در منطقه «تعل و گیلانه» ایوان

فارس/ رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ایوان از مهار کامل آتش‌سوزی در منطقه «تعل و گیلانه» این شهرستان خبر داد و گفت: با تلاش بی‌وقفه نیروهای یگان حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی، مشارکت گسترده مرتعداران و دوستداران طبیعت و هلال احمر، حریق این منطقه پس از چند ساعت عملیات فشرده مهار شد.

افشاری، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ایوان، شامگاه پنجشنبه ۲۸ خرداد اظهار داشت: آتش‌سوزی در منطقه «تعل و گیلانه» از ساعت ۱۳:۳۰ امروز آغاز شد و نیروهای عملیاتی بلافاصله پس از اطلاع از وقوع حادثه به محل اعزام شدند.

وی افزود: عملیات اطفای حریق با حضور یگان حفاظت محیط زیست ایوان و همکاری فعالانه مرتعداران، دوستداران طبیعت، نیروهای منابع طبیعی و جمعیت هلال احمر آغاز شد و پس از حدود ۶ ساعت تلاش مستمر، ساعت ۱۹:۳۰ به مهار کامل آتش منجر شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ایوان با بیان اینکه این آتش‌سوزی بخش‌هایی از مراتع مشجر و اراضی کشاورزی منطقه را دربر گرفته بود، تصریح کرد: با هماهنگی و هم‌افزایی مطلوب میان نیروهای عملیاتی و مردمی، از گسترش آتش و سرایت آن به عرصه‌های وسیع‌تر جلوگیری شد.

افشاری ضمن قدردانی از مشارکت مردم محلی و دستگاه‌های امدادی و خدماتی در عملیات اطفای حریق، خاطرنشان کرد: حضور به‌موقع نیروهای عملیاتی و همکاری طبیعت‌دوستان نقش مهمی در کنترل سریع آتش و کاهش خسارات احتمالی داشت.

وی در پایان از شهروندان خواست با رعایت نکات ایمنی و خودداری از روشن کردن آتش در طبیعت، در حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست مشارکت بیشتری داشته باشند.

آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/