آزادسازی پنج هزار مترمربع زمین کشاورزی در لرستان

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
آزادسازی پنج هزار مترمربع زمین کشاورزی در لرستان

صدا و سیما/ فرمانده یگان حفاظت امور اراضی لرستان گفت: پنج هزار مترمربع از زمین های کشاورزی منطقه ده پیر شهرستان خرم‌آباد رفع تصرف و آزادسازی شد.

سرهنگ محمد بوستان افروز گفت: در اجرای طرح آزادسازی اراضی تغییر کاربری یافته در منطقه ی دهپیر روستای سرآستان شهرستان خرم‌آباد، پنج هزار مترمربع از زمین‌های کشاورزی که به‌صورت غیرقانونی قطعه‌بندی و در آن ساخت‌وسازهای غیرمجاز  انجام شده بود با دستور مقام قضایی و با حضور نماینده دادستانرفع تصرف و به وضعیت اولیه بازگردانده شد.
فرمانده یگان حفاظت امور اراضی لرستان با هشدار به متخلفان و تغییر کاربری‌ زمین های کشاورزی و باغ های غیرمجاز در استان افزود:هرگونه تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها بدون اخذ مجوزهای قانونی، جرم محسوب شده و این یگان با رصد مستمر و شبانه‌روزی، با ساخت‌وسازهای غیرمجاز برخورد قاطع قانونی خواهد کرد.
وی از بهره‌برداران و مالکان زمین های در استان خواست پیش از هرگونه اقدام در زمین‌های زراعی، با مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان یا امور اراضی استان مشاوره و از طریق سامانه ۱۳۱ سامانه ارتباط مردمی حفاظت از اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور  هرگونه تخلف و تغییر کاربری غیرمجاز را به این یگان گزارش دهند.

آخرین خبر لرستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/lorestan_todayy