مهار آتش‌سوزی ورودی هتلی در رامسر؛ دیزل‌ژنراتور عامل احتمالی حادثه است

منبع
ايرنا
بروزرسانی

ایرنا/ رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی رامسر از وقوع آتش‌سوزی در ورودی هتل کیما و گسترش آن به کانال و محوطه پیاده‌رو خبر داد و گفت: این حادثه دقایقی قبل با حضور به‌موقع نیروهای آتش‌نشانی در مدت ۲۵ دقیقه مهار شد.

اسماعیل گوهر رستمی، اظهار کرد: این آتش‌سوزی ساعت ۱۴ و ۷ دقیقه امروز در ورودی هتل کیما رامسر رخ داد که بلافاصله پس از اعلام حادثه، نیروهای آتش‌نشانی به محل اعزام شدند.

وی افزود: عملیات اطفای حریق با تلاش نیروهای عملیاتی در مدت ۲۵ دقیقه به پایان رسید و از گسترش بیشتر آتش به بخش‌های دیگر جلوگیری شد.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی رامسر درباره علت وقوع این حادثه گفت: بررسی‌های کارشناسی همچنان ادامه دارد، اما با توجه به اینکه دیزل‌ژنراتور مستقر در محوطه دچار حریق شده بود، فشار بالا و بار بیش از حد دستگاه می‌تواند از عوامل احتمالی بروز آتش‌سوزی باشد.

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today