ثبت دمای ۴۱ درجه در برخی ایستگاه‌های زنجان

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
ثبت دمای ۴۱ درجه در برخی ایستگاه‌های زنجان

صدا و سیما/ به گفته کارشناس هواشناسی استان زنجان، در روزهای اخیر دمای هوا در ایستگاه‌های حلب و چورزق از مرز ۴۱ درجه گذشت.

کارشناس مسوول پیش بینی اداره کل هواشناسی استان زنجان گفت: از روز شنبه هوای گرمی در استان مستقر است به طوریکه این دما در ایستگاه‌های حلب و چورزق به بیش از ۴۱ درجه رسید.

حسین سلطانی افزود: شرایط جوی استان امروز پایدار و در اغلب مناطق آسمان صاف تا قسمتی ابری است که این شرایط گاهی با وزش باد همراه می‌شود.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود این شرایط جوی پایدار فردا و روز سه شنبه نیز ادامه یابد، اظهار داشت: روز چهارشنبه سرعت وزش باد در استان افزایش می‌یابد و بعدازظهر به حد نسبتا شدید می‌رسد.

سلطانی یادآور شد: بعدازظهر پنجشنبه امواجی از منطقه عبور می‌کند که می‌تواند در برخی مناطق با بارش‌های پراکنده همراه شود.

وی با اشاره به وضعیت دمای مناطق مختلف استان، گفت: امروز نیز هوای گرم در استان مستقر است ولی از فردا دما کاهش می‌یابد و به خصوص روز سه شنبه هوای خنکی در اغلب نواحی حاکم می‌شود.

سلطانی افزود: دمای فعلی زنجان ۲۰ درجه سانتیگراد بوده که نسبت به روز گذشته در همین ساعت تغییری نداشته است.

وی اظهار داشت: دمای شهر زنجان نیز بین ۱۴ و ۳۶ درجه، ابهر و خرمدره ۱۸ و ۳۷ درجه، قیدار ۱۹ و ۳۴ درجه، سلطانیه ۱۵ و ۳۵ درجه، آببر ۲۴ و ۳۹ درجه، ماهنشان ۱۷ و ۳۹ درجه و زرین آباد ۱۵ و ۳۶ درجه سانتیگراد ثبت شد.

استان زنجان از ۵۷ ایستگاه هواشناسی برخوردار است که کارشناسان حرفه‌ای در چهار باب از این ایستگاه‌ها به صورت شبانه روزی و چهار ایستگاه دیگر نیز به طور ۱۲ ساعته، مستقر هستند.

داده‌های وضعیت جوی در مابقی ایستگاه‌های استان نیز به صورت خودکار جمع آوری می‌شود.

آخرین خبر زنجان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today