واژگونی خودرو در نیشابور با ۲ کشته و ۴ مصدوم

مهر/ رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی نیشابور گفت: واژگونی مرگبار سواری ۲۰۶ در نیشابور؛ ۲ فوتی و ۴ مصدوم برجا گذاشت.
محمدرضا مرادقلی اظهار کرد: یک دستگاه خودروی سواری پژو ۲۰۶ در جاده باغرود صبح یکشنبه دچار واژگونی شد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی نیشابور افزود: در این سانحه ۲ نفر از سرنشینان خودرو در دم جان باختند. همچنین ۴ نفر دیگر از سرنشینان این خودرو مصدوم شدند که مورد امدادرسانی قرار گرفتند.
وی بیان کرد: کارشناسان عملیاتی پایگاههای اورژانس یک، ۶ و ۱۰ شهری به سرعت در محل حادثه حاضر شدند و پس از انجام اقدامات اولیه درمانی، هر ۴ مصدوم را برای ادامه روند درمان به بیمارستان حکیم نیشابور منتقل کردند.
مرادقلی بر لزوم رعایت سرعت مطمئنه و قوانین راهنمایی و رانندگی توسط رانندگان تأکید کرد و خواستار توجه بیشتر به ایمنی در سفرها شد.

















