اعلام جرم علیه ۴ مدیر جهاد کشاورزی مازندران

منبع
فارس
بروزرسانی
اعلام جرم علیه ۴ مدیر جهاد کشاورزی مازندران

فارس/ رئیس کل دادگستری مازندران با تأکید بر برخورد قاطع و بدون اغماض با متخلفان حوزه ساخت‌وسازهای غیرمجاز، از تشکیل پرونده و اعلام جرم علیه چهار مدیر شهرستانی جهاد کشاورزی خبر داد و گفت: دستگاه قضایی در رسیدگی به تخلفات، تحت تأثیر نام، جایگاه و مسئولیت افراد قرار نخواهد گرفت.

عباس پوریانی امروز در جمع خبرنگاران به مناسب هفته قوه قضائیه با تسلیت ایام محرم و عزاداری سرور و سالار شهیدان اظهار کرد: نگاه ما در استان مازندران توسعه‌ای است و با توجه به ظرفیت‌های موجود، این استان باید در سطح بین‌المللی مطرح باشد.

وی یکی از بزرگ‌ترین معضلات مازندران را پسماند دانست و افزود: در جنگ اخیر حجم مراجعات به استان بسیار زیاد بود و بخشی از پسماند موجود نیز مربوط به سال‌های گذشته است. برای رفع این مشکل نیازمند همت ملی هستیم.

پوریانی خاطر نشان کرد: در استانداری مازندران نیز اراده جدی برای ساماندهی زباله وجود دارد و اتفاقات خوبی در شرق استان رقم خورده است. دادگستری نیز در چارچوب مقدورات قانونی از همه ظرفیت‌ها برای حل این معضل استفاده می‌کند.

وی درباره ساخت‌وسازهای غیرمجاز گفت: دادگستری متولی حفظ اراضی منابع طبیعی و محیط زیست نیست، اما به عنوان یکی از دستگاه‌های نظارتی در این حوزه ایفای نقش می‌کند.

رئیس کل دادگستری مازندران با بیان اینکه دست‌اندازی به اموال بیت‌المال به‌راحتی انجام می‌شود، تصریح کرد: برخی دستگاه‌ها در این حوزه کوتاهی می‌کنند، اما هر زمان گزارشی به ما برسد، برخوردی قاطع خواهیم داشت. سال گذشته بیش از ۱۱۰ هزار هکتار از اراضی ساحلی رفع تصرف و هزار و ۹۷۰ هکتار از اراضی جنگلی آزادسازی شد.
 
پوریانی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع سرمایه‌گذاری در استان اشاره کرد و گفت: ستادی برای حمایت از سرمایه‌گذاری در استان فعال است و طرح‌های مناسب پس از تصویب قابلیت اجرا خواهند داشت. بانک‌ها با وجود برخی گلایه‌ها، نقش مهمی در گره‌گشایی امور اقتصادی استان داشته‌اند و انتظار داریم این اقدامات نیز دیده شود ولی دادگستری با سلامت و صلابت در خدمت سرمایه‌گذاران واقعی است و به‌شدت با سرمایه‌گذاری‌نماها برخورد می‌کند.

وی با انتقاد از عملکرد یکی از بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ۳۰۰ میلیارد تومانی افزود: برای پرداخت این میزان تسهیلات، حدود ۱۸۰ میلیارد تومان بابت وثایق مختلف کسر شده که انتظار داریم این روند اصلاح شود.

رئیس کل دادگستری مازندران همچنین از شناسایی ۱۳۹ نفر به اتهام همکاری با دشمن خبر داد و گفت: این پرونده‌ها به‌صورت متمرکز در مرکز کشور رسیدگی می‌شود، اما اموال این افراد توقیف شده است.
 
پوریانی درباره ساخت‌وسازهای غیرمجاز و اقدامات دستگاه قضایی در این زمینه اظهار کرد: برای محیط زیست، جهادکشاورزی و منابع طبیعی شرح وظایف قانونی مشخصی تعریف شده و دادگستری موظف است پس از احراز تخلف، به پرونده‌ها رسیدگی و برای متخلفان تشکیل پرونده کند.

وی تأکید کرد: دادگستری مازندران در رسیدگی به تخلفات هیچ حد و مرزی نمی‌شناسد و تحت تأثیر نام‌ها و جایگاه افراد قرار نمی‌گیرد.

رئیس کل دادگستری مازندران از تشکیل پرونده برای چهار نفر از مدیران شهرستانی جهادکشاورزی استان خبر داد و گفت: این پرونده‌ها هم‌اکنون در دست رسیدگی قرار دارد.

وی درباره پرونده «موبایل موسوی» نیز اظهار کرد: اقدامات قضایی لازم در این پرونده انجام شده و همه تلاش ما بر این است که حقوق مردم در این زمینه تضییع نشود

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today