سوزاندن کاه و کلش در پارسآباد ۱۵۰ میلیارد ریال خسارت برجا گذاشت

ایرنا/ فرماندار پارسآباد مغان میزان خسارات وارده به علوفهزارها و دام دامداران بر اثر آتشسوزی ناشی از سوزاندن کاه و کلش را ۱۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
علیرضا لطفی اظهار کرد: بامداد امروز در علوفه زارهای پارس آباد مغان آتش سوزی رخ داده بود و با توجه به زیاد بودن حجم آتش، ساکنان محل را با همکاری نیروی انتظامی از منطقه خارج و نسبت به ایمن سازی محل آنها اقدام کردیم.
وی افزود: به علت گسترش آتش، اطفا آن با دستگاه های کف پاش میسر نشد و چهار دستگاه آتش نشانی و خودروهای سنگین گریدر و لودر برای مقابله با سرایت آتش بکار گرفته شد و سر انجام با انباشت خاک از سرایت شعله ها به داخل شهر جلوگیری به عمل آمد.
وی ادامه داد: علوفه هایی که زارعان برای مصرف زمستانی دام خود یکجا انبار کرده بودند بصورت کلی آتش گرفته بود و کار عملیات اطفا حریق را دشوار کرد.
فرماندار پارس آباد گفت: علت آتش سوزی، سوزندان کاه و کلش و ته مانده محصولات کشاورزی بود که سبب سرایت آتش به علوفه زارها شد و علاوه بر انبار علوفه، بیش از صد راس گوسفند و بره ، مقداری گندم، جو و یونجه نیز از بین رفت.
همه ساله سوزاندن کاه و کلش بعد از برداشت محصول به اراضی زراعی، انبارهای علوفه و گاهی به دام و احشام خسارت وارد می کند و با وجود تذکرات مکرر کارشناسان مبنی بر بی فایده بودن سوزاندن کاه و کلش برای خاک زراعی، این قبیل حوادث همچنان ادامه دارد.
شهرستان پارس آباد مغان با بیش از ۱۷۷ هزار نفر جمعیت در شمال استان اردبیل و در حاشیه رودخانه مرزی ارس واقع شده است.

















