گامی بلند برای ایمن‌سازی جاده‌های کنارک؛ روکش آسفالت محور کهیر - زرآباد کلید خورد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
گامی بلند برای ایمن‌سازی جاده‌های کنارک؛ روکش آسفالت محور کهیر - زرآباد کلید خورد

ایرنا/فرماندار شهرستان کنارک از آغاز عملیات روکش آسفالت ۲۰ کیلومتر از محور کهیر به زرآباد خبر داد و این پروژه را گامی مهم در بهبود زیرساخت‌های ارتباطی و ارتقای ایمنی تردد در منطقه عنوان کرد.

محمدیونس حقانی اظهار کرد: با پیگیری‌های مستمر فرمانداری و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی، عملیات روکش آسفالت محور کهیر - بیر به طول ۲۰ کیلومتر آغاز شده؛ طرحی که از مطالبات مهم و دیرینه مردم این منطقه به شمار می‌رود.

وی افزود: این محور یکی از مسیرهای مهم ارتباطی در بخش کهیر است که نقش قابل توجهی در تردد روزانه مردم، ارتباط روستاها با مرکز شهرستان و دسترسی به خدمات عمومی دارد و سال‌ها نیازمند بهسازی و ارتقا بوده است.

فرماندار شهرستان کنارک با اشاره به اهمیت این پروژه در کاهش مشکلات تردد گفت: فرسودگی سطح جاده، ایجاد ناهمواری‌ها و افزایش خطرات ترافیکی از جمله مشکلات این مسیر بود که با اجرای عملیات روکش آسفالت، بخش قابل توجهی از این مشکلات برطرف خواهد شد.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today