امام جمعه کرج: غنی‌سازی نماد استقلال و پیشرفت کشور است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
امام جمعه کرج: غنی‌سازی نماد استقلال و پیشرفت کشور است

ایرنا/ نماینده ولی‌ فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج گفت: طرف آمریکایی اصرار دارد که ایران غنی‌سازی نداشته باشد ولی ما در قضیه هسته‌ای تسلیم فشار نشده و نخواهیم شد و غنی‌سازی نماد استقلال و پیشرفت کشور است.

آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی همدانی افزود: شرط صریح رهبر معظم انقلاب خروج موضوعات هسته‌ای از دستور کار مذاکرات بوده و هست و مذاکره با آمریکا برای مسأله هسته‌ای بن بست محض است.

امام جمعه کرج اظهار کرد: مذاکره کنندگان نباید از شروط رهبر انقلاب کوتاه بیایند و مسوولان کشور مراقب باشند دچار اشتباه در محاسبات نشوند.

وی با اشاره به اهمیت موضوع غنی‌سازی در کشور تصریح کرد: حدود پنج ماه قبل از شهادت امام شهید، ایشان غنی‌سازی اورانیوم را دستاورد مهم دانشمندان داخلی معرفی کردند که برای کشور پیامدهای مفید و فراوانی دارد.

امام جمعه کرج در ادامه افزود: دانشمندان و متخصصان ایرانی اورانیوم خام را که معادن آن نیز در ایران وجود دارد با یک رشته تلاش‌های فنی و پیچیده و پیشرفته به یک ماده با ارزش تبدیل کرده‌اند که در مسائل گوناگون زندگی مردم دارای تأثیر مثبت است.

وی تصریح کرد: اورانیوم غنی شده در کشاورزی، صنعت، بهداشت، محیط زیست و برق کاربرد فراوان دارد و این مسأله از بیش از ۳۰ سال پیش در کشور آغاز شده است و امروز از لحاظ غنی‌سازی جزو ۱۰ کشور برتر دنیا هستیم.

آیت‌الله حسینی همدانی گفت: البته آن ۹ کشور دیگر بمب هسته‌ای نیز دارند ولی ما هستیم که بمب هسته‌ای نداریم و نخواهیم داشت و نیازی به آن نداریم.

ایجاد ۲ قطبی ممنوع

خطیب جمعه کرج گفت: دشمن به دنبال ایجاد ۲ قطبی در جامعه اسلامی است و باید مراقب باشیم وحدت خود را در میدان و خیابان از دست ندهیم.

وی در ادامه تصریح کرد: اکنون باید اصرار و پافشاری داشته باشیم که خطوط قرمز انقلاب و نظام قابل معامله نیست و با دقت و نظارت مطالبه و خواسته ای که مطلوب امام عزیزمان است را دنبال کنیم.

وی افزود: امروز چیزی به نام سکوت راهبردی نداریم و همه باید مطالبه گر باشیم و مردمی که حدود چهار ماه در کف خیابان ها هستند وابسته به هیچ گروه و دسته و حزب و جناحی نیستند و افراد مختلف با سطوح مختلف فرهنگی، اجتماعی و درآمدی شغلی هستند اما همگی به دنبال عزت و اقتدار و قوت ایران هستند.

امام جمعه کرج خاطر نشان کرد: این مردم با دغدغه فراوان از تفاهم و مذاکره و امثال اینها سخن می گویند و نگرانی دارند که داشته ها و خطوط قرمزی که از دست می رود در مقابل آن چه چیز به دست می آوریم.

وی از مسئولان خواست نسبت به موضوعاتی نظیر عوارض تنگه هرمز، چرخه جنگ صلح جنگ که قرار بود برداشته شود و مسأله تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان شفاف سازی کنند تا مردم نسبت به این امور آگاه شوند.

خطیب جمعه کرج نسبت به انتشار اخبار واردات گندم و مواد غذایی به جای اموال و دارایی های مسدود شده ایران از آمریکا نیز واکنش نشان داد و تاکید کرد: مردم ما حاضرند در حیاط منزل خود گندم بکارند اما زیر بار ذلت مصرف مواد غذایی و گندم وارداتی دشمن نروند.

وی تاکید کرد: آحاد مردم به دقت نظاره گر عملکرد مسوولان هستند که با حساسیت و دلسوزی عزت و اقتدار ایران را رشد بدهند و در مقابل زیاده خواهی دشمن کوتاه نیایند.

تاکید بر تبعیت از ولی فقیه

آیت‌الله حسینی همدانی با اشاره به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب افزود: در زمان امام راحل و امام شهید نیز عده ای بودند که برای آنکه به دستورات امام عمل نکنند فرمان و کلام امام را ارشادی (عدم الزام به اجرا) تلقی می کردند و یا هر زمان که دستورات ولی فقیه مطابق با میل و اراده آنان بود فرمایشات ایشان را مولوی (لازم الاجرا) معرفی می‌کردند.

وی تاکید کرد: در بحث تبعیت از ولایت فقیه مسوول و کسی که کار در دست دارد زمانی که نظر ولی را می فهمد باید برای عمل به آن راهکار درست کند و دستورالعمل اجرایی بنویسند.

شهید بهشتی شهید مظلوم نظام اسلامی بود

امام جمعه کرج با اشاره به سالروز شهادت شهید دکتر بهشتی اظهار کرد: یکی از کسانی که در امر تحقق امر به معروف و نهی از منکر گام برمی داشت و در این راه به شهادت رسید شهید بهشتی بود.

وی افزود: حضرت امام خمینی(ره) شهید بهشتی را یک فرد متدین و متعهد و علاقمند به اسلام و به مفید برای جامعه اسلامی معرفی کرد و بهشتی را به تنهایی یک ملت خواند.

نماینده ولی فقیه در استان البرز تصریح کرد: امام شهید نیز شهید بهشتی را علاوه بر اینکه یکی از شاخص ترین نظریه پردازان انقلاب می‌دانست او را یکی از بنیانگذاران معیارهای تراز انقلاب اسلامی معرفی کرد که لقب شهید مظلوم به او تعلق گرفته است.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات مهم شهید بهشتی رسوا کردن لیبرال ها بود که امروز نیز جامعه ما به برخی از آنان دچار است.

وی تاکید کرد:‌ از منظر شهید بهشتی دامنه امر به معروف و نهی از منکر به همه ساختارها و نهادهای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی جامعه اسلامی گسترده می شود.

امام جمعه کرج اظهار کرد: شهید بهشتی بنا به نص صریح کتاب الهی و سنت و سیره نبوی راه رسیدن به سعادت و حکومت حق و عدل را از طریق امر به معروف و نهی از منکر می‌دانست..

گرامیداشت یاد آزادگان هشت سال دفاع مقدس

خطیب جمعه کرج با اشاره به روز یازدهم محرم الحرام و نامگذاری این روز به نام اسرا و مفقودین ضمن تجلیل از اسرای جنگ تحمیلی به مصائب خاندان اهل بیت علیهم السلام بعد از واقعه عاشورا در اسارت دشمنان اسلام نیز اشاره کرد و افزود: امام حسین(ع) علاوه بر سخنرانی و تبیین فساد دستگاه اموی قیام کرد و از فریضه امر به معروف و نهی از منکر به دفعات یاد کردند و یکی از دلایل مهم حرکت خود را احیای امر به معروف و نهی از منکر برشمردند.

وی با اشاره به بیانات امام شهید در خصوص امر به معروف و نهی از منکر گفت: بزرگترین امر به معروف ها و نهی از منکرها ایجاد و حفظ نظام اسلامی است که این بزرگترین امر به معروف است و معروفی بالاتر از ایجاد و حفظ نظام اسلامی وجود ندارد.

آیت‌الله حسینی همدانی تاکید کرد: هر کس که در این راه تلاش کند آمر به معروف است و حفظ عزت و آبروی ملت ایران بزرگترین معروف ها است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar