طرح غربالگری پیشگیری از سرطان در دانشگاه مازندران آغاز شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
طرح غربالگری پیشگیری از سرطان در دانشگاه مازندران آغاز شد

ایرنا/ مشاور امور زنان و خانواده دانشگاه مازندران گفت: با هماهنگی های انجام شده طرح غربالگری پیشگیری از سرطان ویژه بانوان برای کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه مازندران آغاز شد.

دکتر فرشته ابوالحسنی روز سه شنبه در نشست مشترک با شبکه بهداشت و درمان بابلسر اظهار کرد: برای نخستین‌بار طرح «پیشگیری از سرطان‌های ویژه زنان» برای دانشگاه معین استان در دستور کار قرار گرفت.

وی گفت: این طرح که از تیرماه سال جاری وارد مرحله اجرایی شد کارگروهی با عنوان«سلامت کارکنان بانو و خانواده دانشگاهیان دانشگاه مازندران» افتتاح شد که می‌تواند گامی مهم در ارتقای سلامت بانوان و خانواده دانشگاه باشد.

ابوالحسنی با اشاره به این مطلب که افزایش آمار سرطان در کشور نگرانی های را در جامعه ایجاد کرد،افزود: اجرای این طرح غربالگری گامی موثر برای پیشگیری از انواع سرطان برای بانوان شاغل در دانشگاه مازندران است.

وی ادامه داد: همه تلاش ها بر آن است با حمایت‌های ریاست دانشگاه و معاون دانشجویی که مرکز بهداشت و مرکز مشاوره دانشگاه را در حوزه تحت مدیریت خود دارند، و همچنین حمایت‌های معاونت اداری، مالی و پشتیبانی، برنامه‌های مهمی در زمینه ارتقای سلامت بانوان برنامه‌ریزی و اجرا شود؛ برنامه‌هایی که در قالب شعار «مادر سالم، خانواده سالم، جامعه سالم» دنبال خواهد شد.


ابوالحسنی تصریح کرد: براساس رایزنی صورت گرفته، در بحث پوکی استخوان و مشکلات مبتلابه دانشگاهیان به ویژه بانوان، برنامه های خوبی در دستور کار قرار دارد.

در این دانشگاه ۱۲ هزار دانشجو در حال تحصل هستند که از این تعداد ۷۳ درصد روزانه و ۳۶ درصد نوبت دوم به همراه یک درصد دانشجوی بین الملل هستند. ۶۴ درصد از دانشجویان دانشگاه مازندران زن و ۳۶ درصد مرد هستند.

۶۲ درصد از دانشجویان دانشگاه مازندران بومی و ۳۸ درصد غیر بومی هستند که برای تحصیل از سراسر کشور در این شهر ساحلی حضور یافتند. دانشگاه مازندران ۴۷۵ عضو هیات علمی دارد.

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today