اعزام ۱۰۰ پاکبان ارومیهای به مراسم تشییع رهبر شهید

فارس/ شهردار ارومیه گفت: ۱۰۰ نفر از پاکبانان شهرداری ارومیه به همراه ماشینآلات و تجهیزات تخصصی سازمان مدیریت پسماند به تهران اعزام می شوند تا مسئولیت نظافت، رفتوروب و آمادهسازی مسیرهای منتهی به محل برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید را بر عهده داشته باشند.
آیدین رحمانی شهردار ارومیه، از بسیج تمامی ظرفیتهای انسانی، لجستیکی و خدماتی مدیریت شهری برای خدمترسانی به زائران و شرکتکنندگان در آیینهای وداع، تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در تهران و مشهد مقدس خبر داد.وی با اشاره به رسالت مدیریت شهری در همراهی با مردم در رویدادهای ملی و انقلابی اظهار کرد: شهرداری ارومیه با بهرهگیری از تمامی امکانات و ظرفیتهای موجود، برنامهریزی گستردهای را برای ارائه خدمات به زائران و عزاداران در شهرهای تهران و مشهد انجام داده است.رحمانی در تشریح اقدامات اجرایی شهرداری در ایام تشییع و تدفین قائد شهید امت، گفت: در این راستا، ۱۰۰ نفر از پاکبانان شهرداری ارومیه به همراه ماشینآلات و تجهیزات تخصصی سازمان مدیریت پسماند به تهران اعزام می شوند تا مسئولیت نظافت، رفتوروب و آمادهسازی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) و مسیرهای منتهی به محل برگزاری مراسم را بر عهده داشته باشند.وی ادامه داد: همچنین موکب مرکزی شهرداری ارومیه از ۱۳ تا ۱۵ تیرماه در میدان جمهوری اسلامی تهران بهصورت شبانهروزی خدمات رفاهی، پذیرایی و فرهنگی به زائران و عزاداران ارائه خواهد کرد.به گفته شهردار ارومیه، علاوه بر خدمات رفاهی، برنامههای فرهنگی از جمله فضاسازی محیطی، توزیع اقلام فرهنگی و همکاری با هیئتهای مذهبی نیز در محل استقرار موکب پیشبینی شده است.
رحمانی در پایان با اشاره به استقرار موکبهای شهرداری ارومیه در تهران و مشهد تصریح کرد: این موکبها بهصورت شبانهروزی آماده خدمترسانی به زائران خواهند بود. همچنین چندین دستگاه اتوبوس برای انتقال شهروندان و عزاداران به تهران اختصاص یافته است تا زمینه حضور هرچه گستردهتر مردم در این مراسم فراهم شود.
















