مراسم نمادین تشییع رهبر شهید، ۱۸ تیر در قزوین برگزار می‌شود

منبع
فارس
بروزرسانی
مراسم نمادین تشییع رهبر شهید، ۱۸ تیر در قزوین برگزار می‌شود

فارس/ نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین و امام جمعه قزوین گفت: روز پنجشنبه ۱۸ تیرماه، همزمان با برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر پاک امام شهید در حرم مطهر حضرت امام رضا(ع)، در قزوین نیز مراسم بدرقه نمادین برگزار خواهد شد تا کسانی که امکان حضور در مشهد را ندارند، بتوانند در این آیین معنوی مشارکت کنند.

آیت‌الله حسین مظفری، نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین و امام جمعه قزوین با اشاره به اهمیت مراسم تشییع پیکر مطهر «رهبر شهید انقلاب» اظهار کرد: این رویداد، حماسه‌ای بزرگ و باشکوه است که نگاه دوستان و دشمنان جمهوری اسلامی در هفته آینده به آن دوخته خواهد شد تا میزان حضور مردم را مشاهده کنند.
وی افزود: هرچه این حضور گسترده‌تر و باشکوه‌تر باشد، اقتدار کشور و نظام اسلامی بیش از پیش نمایان خواهد شد و همگان به عمق ارتباط و پیوندی که میان امت و امام وجود دارد، پی خواهند برد؛ موضوعی که بدون تردید به سود ملت، کشور و نظام اسلامی خواهد بود.
امام جمعه قزوین با اشاره به تجربه حضور میلیون‌ها زائر در مراسم اربعین حسینی، گفت: بسیاری از مردم توفیق حضور در کربلا و نجف را داشته‌اند و از نزدیک شاهد عشق، شور و اخلاص مردم عراق در خدمت‌رسانی به زائران حضرت سیدالشهدا(ع) بوده‌اند.
وی ادامه داد: در اربعین، هر فرد به اندازه توان خود برای خدمت به زائران تلاش می‌کند؛ یکی منزل خود را در اختیار زائران قرار می‌دهد، دیگری وسیله نقلیه‌اش را، فردی با تعارف یک لیوان آب یا یک بسته دستمال کاغذی خدمت می‌کند و حتی عده‌ای با قرار دادن صندلی در مسیر، زمینه استراحت زائران را فراهم می‌کنند. این جلوه‌های مردمی، برخاسته از عشق و ارادت است و نه دستورالعمل و آیین‌نامه.
آیت‌الله مظفری تأکید کرد: در مراسم تشییع رهبر شهید نیز اگر هر فرد به صورت آتش‌به‌اختیار و بر اساس توان خود برای خدمت‌رسانی و مشارکت اقدام کند، صحنه‌ای بسیار زیبا و ماندگار از حضور مردمی شکل خواهد گرفت؛ حضوری که از عمق باور و محبت مردم سرچشمه می‌گیرد.
وی در عین حال از مردم خواست در صورت اعزام به شهرهای تهران، قم و مشهد، مدت حضور خود را به حداقل برسانند تا امکان خدمت‌رسانی بهتر به جمعیت گسترده شرکت‌کنندگان برای مسئولان و خادمان فراهم شود.
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین همچنین از برگزاری مراسم بدرقه نمادین در قزوین همزمان با آیین تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر رهبر شهید در مشهد مقدس خبر داد و گفت: روز پنجشنبه ۱۸ تیرماه، همزمان با برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر پاک امام شهید در حرم مطهر حضرت امام رضا(ع)، در قزوین نیز مراسم بدرقه نمادین برگزار خواهد شد تا کسانی که امکان حضور در مشهد را ندارند، بتوانند در این آیین معنوی مشارکت کنند.
وی افزود: مقرر شده است برنامه‌های مشابهی نیز در شهرستان‌های استان برگزار شود تا همه مردم احساس کنند به اندازه توان خود، دینشان را نسبت به این امام عزیز ادا کرده‌اند.

آخرین خبر قزوین در اینستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today