پیش‌بینی حمل‌ونقل قطار شهری برای جابجایی زائران رهبر شهید در البرز

منبع
ايرنا
بروزرسانی
پیش‌بینی حمل‌ونقل قطار شهری برای جابجایی زائران رهبر شهید در البرز

ایرنا/ رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری کرج و مسئول کمیته حمل و نقل ستاد تشییع رهبر شهید در استان البرز گفت: قطار شهری کرج - تهران آماده سرویس‌دهی به زائران برای حضور در مراسم رهبر شهید شده است.

محسن امیدوار حسینی، رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری کرج و مسئول کمیته حمل و نقل ستاد تشییع رهبر شهید در استان البرز با حضور در محل کمیته رسانه‌ای استان البرز در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهار کرد: برای تمام زائرانی که از سمت غرب و استان البرز به سمت تهران می‌خواهند عزیمت کنند پیش‌بینی‌های لازم صورت گرفته است.
وی بیان کرد: این زائران از طریق مترو تهران از سه ایستگاه متروی تهران، متروی کرج یا همان شهید سلطانی، متروی محمدشهر یا البرز و متروی گلشهر به سمت تهران صادقیه یا ارم سبز انتقال پیدا می‌کنند.
حسینی گفت: بنابراین شهر کرج را به دو قسمت تقسیم کردیم پهنه شرقی و پهنه غربی و تمام شهرها و محله‌هایی که در سمت غرب هستند به متروی گلشهر و سمت شرق به متروی شهید سلطانی انتقال پیدا می‌کنند.
وی تاکید کرد: متروی محمدشهر هم اختصاص پیدا کرده برای سایر شهرهای استان البرز از ساوجبلاغ، نظرآباد تا اشتهارد، محمدشهر و ماهدشت همچنین شهر فردیس که با توجه به نزدیکی به متروی کرج مسافرین را به سمت کرج انتقال می‌دهد.
حسینی گفت: یک سری مسیرها را در سطح کرج انتخاب کردیم و تمام خطوط در روز تشییع فعال هستند.
وی افزود: در روز دوشنبه ۱۵ تیرماه تمام خطوط فعال هستند و انتهای خط آنها مترو است بنابراین حدود ۱۰ تا خط هم تعیین شده که از سایر محل‌هایی که کمتر تحت پوشش اتوبوس قرار می‌گیرند عبور خواهند داشت.
وی ادامه داد: سایر شهرهای استان البرز هم به همین شکل است که همگی به سمت متروی محمد شهر انتقال پیدا می‌کنند، با توجه به تاکید استاندار و امکان بروز ترافیک سنگین در اتوبان کرج - تهران چند محل دپوی اتوبوس به عنوان پارکینگ برای موارد اضطراری در نظر گرفته شده است.
حسینی گفت: می‌خواهیم این امکان فراهم شود تا هموطنانی که از سایر شهرها می‌آیند بتوانند ماشین های سواری خود را در پارکینگ‌ها پارک کنند و از اتوبوس‌ها استفاده کنند.
وی بیان کرد: تمام تمهیدات لازم برای انتقال زائران اندیشیده شده است.
حسینی یادآور شد: با توجه به احتمال بروز ترافیک پیش‌بینی مسیرهای جایگزین خواهد شد.

آخرین خبر البرز در اینستاگرام :
https://instagram.com/alborztoday