نیروهای شرکتی و پیمانکاری کرج تا پایان تابستان تعیین تکلیف می‌شود

منبع
فارس
بروزرسانی
نیروهای شرکتی و پیمانکاری کرج تا پایان تابستان تعیین تکلیف می‌شود

فارس/ نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی،‌ با تأکید بر پایداری ردیف بودجه‌ای تعیین و تکلیف نیروهای شرکتی در سال ۱۴۰۵، از تلاش‌ها برای تسریع در استخدام نیروهای شرکتی و پیمانکاری تا پایان تابستان خبر داد.

علی شیرین زاد،‌ نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید و تقدیر از نیروهای سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی که به اتفاق رحیمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر کرج و قائم مقام شهردار صورت گرفت در خصوص تعیین تکلیف نیروهای شرکتی، گفت: موضوع نیروهای شرکتی و پیمانکاری در دستگاه های دولتی ابتدا در کمیته های تخصصی مجلس پیگیری و مشکلات آن حل شد و پیرامون آن در مبحث منابع مالی در سال گذشته در بودجه ۱۴۰۵ با همکاری دولت به توافق رسیدیم و ردیف آن پایدار شد.

شیرین زاد به عزم جدی دولت محترم در عملیاتی نمودن این قانون اشاره و بیان کرد: رئیس جمهور و سازمان اداری،استخدامی کشور در تلاش هستند تا زیرساخت‌های و اقدامات اجرایی در این خصوص را فراهم نمایند و با توجه به مباحث مذاکره و تزریق منابع مالی احتمالی،ان شاالله دولت، استخدام نیروهای شرکتی و پیمانکاری را تسریع نمایدبا توجه به آغاز جنگ رمضان و شرایط بحرانی ایجاد شده این موضوع صورت نگرفت و امیدواریم تا قبل از پایان تابستان با حفظ شرایط موجود این موضوع محقق خواهد شد.

وی در باب تقدیر و تکریم نیروهای امدادی و عملیاتی آتش نشانانی خاطر نشان کرد بعد از تصویب موضوع "شهادت"نیرو های ایثارگر آتش نشان در مجلس شورای اسلامی،ارتقای حقوق،بیمه،مزایا و امنیت شغلی و موضوع جانبازی آنها در دستور کار قرار خواهد گرفت.

آخرین خبر البرز در اینستاگرام :
https://instagram.com/alborztoday