برخورد دو پرتابه به اسکله صیادی بنود؛ ۱۰ قایق صیادی دچار آتش‌سوزی شد

برخورد دو پرتابه به اسکله صیادی بنود؛ ۱۰ قایق صیادی دچار آتش‌سوزی شدبرخورد دو پرتابه به اسکله صیادی بنود؛ ۱۰ قایق صیادی دچار آتش‌سوزی شد
0
0
73K
1405/04/18 - 14:35
1.6K
1405/04/18 - 14:35

مهر/ فرماندار عسلویه با اشاره به برخورد دو پرتابه به اسکله صیادی بنود در این شهرستان گفت: ۱۰ قایق صیادی دچار آتش‌سوزی شد.

اسکندر پاسالار  از برخورد دو پرتابه به اسکله صیادی روستای بنود خبر داد و اظهار کرد: در پی این حادثه که ساعت ۹ و ۱۰ دقیقه صبح پنجشنبه رخ داد ۱۰ فروند قایق صیادی مردمی دچار آتش‌سوزی شدند که با حضور به‌موقع نیروهای آتش‌نشانی شهرداری چاه‌مبارک، حریق مهار و خاموش شد.
وی افزود: بلافاصله پس از وقوع حادثه، نیروهای آتش‌نشانی شهرداری چاه‌مبارک در محل حاضر شدند و عملیات اطفای حریق را با موفقیت انجام دادند و از گسترش آتش جلوگیری کردند.
فرماندار عسلویه با اشاره به آمادگی دستگاه‌های اجرایی شهرستان تصریح کرد: تمامی تیم‌های مدیریت بحران شهرستان در آماده‌باش کامل قرار دارند و روند بررسی ابعاد حادثه و ارزیابی خسارات با هماهنگی دستگاه‌های مسئول در حال انجام است.

آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar

اخبار برگزیده