افتتاح و بهره‌برداری از ۲ طرح صنعتی در شهرک صنعتی زاهدان

افتتاح و بهره‌برداری از ۲ طرح صنعتی در شهرک صنعتی زاهدانافتتاح و بهره‌برداری از ۲ طرح صنعتی در شهرک صنعتی زاهدان
0
0
10.1K
1405/06/03 - 15:35
280
1405/06/03 - 15:35

فارس/ در سومین روز از هفته دولت و با حضور معاون استاندار سیستان و‌ بلوچستان ۲ طرح صنعتی در شهرک صنعتی زاهدان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

علیرضا راشکی، معاون استاندار سیستان و بلوچستان ظهر امروز در آیین افتتاح پروژه‌های هفته دولت گفت: با وجود حملات دشمن متجاوز به میهن اسلامی در طول ۲ جنگ اخیر، چرخ صنعت و تولید کشور لحظه‌ای متوقف نشد، بلکه واحدهای صنعتی متعددی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
وی گفت: در هفته دولت امسال که با شعار محوری دولت پای کار مردم، روایت دفاع و سازندگی نام‌گذاری شده است، ۲ طرح صنعتی حسین پسندیده و گلشید بهار با حضور مجیب حسنی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری سیستان و بلوچستان و هیئت همراه افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
راشکی افزود: واحد صنعتی حسین پسندیده با تولید انواع پانل ساختمانی پلی استایرن، سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۹۰ میلیارد ریال و اشتغال مستقیم ۸ نفر افتتاح و وارد مدار تولید و اشتغال شد.
وی اضافه کرد: در این برنامه که داود شهرکی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان، جمشید رخشانی‌نسب، فرماندار ویژه شهرستان زاهدان، وحید امیدوار، رئیس خانه صنعت استان و تعدادی دیگر از مقامات اجرایی استان و مدیران محلی حضور داشتند، واحد صنعتی گلشید بهار با تولید انواع دستمال کاغذی و سرمایه‌گذاری به میزان ۱۲۰ میلیارد ریال و اشتغال مستقیم ۱۴ نفر نیز افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
رئیس هیئت مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: از آنجا که تأمین و ایجاد زیرساخت‌ها برای جلب نظر سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی به ورود در شهرک‌ها و نواحی صنعتی، اولویت و رسالت اصلی شرکت‌های صنعتی تابعه استانی می‌باشد، ۱۰ پروژه زیربنایی با هزینه‌کرد ۴۳۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی و استانی نیز همزمان با هفته دولت افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
این مقام مسئول یادآور شد: این پروژه‌های زیربنایی در زمینه‌های متنوعی از جمله: زیرسازی و آسفالت معابر و راه‌ها، شبکه برق فشار ضعیف و متوسط، شبکه توزیع آب، آماده‌سازی زون انرژی خورشیدی، احداث کانال بتنی هدایت مسیل و اجرای فیبر نوری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی زاهدان، قصرقند، کنارک، ایرانشهر و بمپور انجام شده است.
راشکی در بخش دیگری از این خبر تصریح کرد: انعقاد ۲۶ فقره قرارداد واگذاری حق بهره‌برداری از زمین از ابتدای امسال با فعالان اقتصادی و کارآفرینان از دیگر نتایج ثمربخش این شرکت استانی می‌باشد.
وی اذعان کرد: انعقاد ۳۲۴۸ فقره قرارداد با سرمایه‌گذاران در گستره ۳۳ شهرک و ناحیه صنعتی سیستان و بلوچستان و بهره‌برداری از ۱۸۶۱ واحد تولیدی با اشتغال نزدیک به ۱۸ هزار نفر، نشان از پویایی و حرکت استان به سمت صنعتی شدن است.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today

اخبار برگزیده