ناکامی قاچاقچیان مسلح در انتقال سلاح جنگی به کشور

ناکامی قاچاقچیان مسلح در انتقال سلاح جنگی به کشورناکامی قاچاقچیان مسلح در انتقال سلاح جنگی به کشور
0
1
9.5K
1405/06/03 - 14:46
618
1405/06/03 - 14:46

فارس/ فرمانده مرزبانی فراجا گفت: مرزداران استان سیستان و بلوچستان با اشراف اطلاعاتی دقیق، طرح قاچاق سلاح جنگی و شکاری را در مناطق مرزی جنوب شرق کشور ناکام گذاشتند.

سردار علی‌اکبر جاویدان، فرمانده مرزبانی فراجا، اعلام کرد که مرزداران استان سیستان و بلوچستان با اشراف اطلاعاتی دقیق، طرح قاچاق سلاح جنگی و شکاری را در مناطق مرزی جنوب شرق کشور ناکام گذاشتند.
وی افزود: مرزداران با اطلاع از قصد قاچاقچیان مسلح برای انتقال محموله‌ای از سلاح‌های غیرمجاز به داخل کشور، عملیات شناسایی و مقابله را در دستور کار قرار دادند.
سردار جاویدان افزود: در جریان این عملیات، ۲۲ قبضه سلاح کلت کمری، ۴ قبضه سلاح شکاری، ۲ قبضه نارنجک دستی و ۱۳ تیغه خشاب کشف و ضبط شد.
وی تصریح کرد: قاچاقچیان با استفاده از شرایط سخت جغرافیایی منطقه موفق به فرار شدند اما تلاش‌ها برای شناسایی و دستگیری آن‌ها همچنان ادامه دارد.
فرمانده مرزبانی فراجا در پایان تأکید کرد: مرزبانان با اشراف شبانه‌روزی و هوشیاری کامل اجازه نخواهند داد که سلاح و مهمات غیرمجاز وارد کشور شده و امنیت مردم را به خطر بیندازند.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today

اخبار برگزیده