بلاگر مروج خشونت در جهرم بازداشت شد

بلاگر مروج خشونت در جهرم بازداشت شدبلاگر مروج خشونت در جهرم بازداشت شد
0
0
13.7K
1405/06/17 - 15:27
692
1405/06/17 - 15:27

ایلنا/ فرمانده انتظامی جهرم از شناسایی و بازداشت یک بلاگر ۴۵ ساله به اتهام ترویج خشونت و قدرت‌نمایی در فضای مجازی خبر داد.

سرهنگ علی‌اصغر محمدپور، فرمانده انتظامی جهرم اظهار کرد: در پی رصد و پایش مستمر فضای مجازی از سوی کارشناسان پلیس فتا، صفحه اینستاگرامی فردی ۴۵ ساله که دارای سوابق متعدد کیفری بود، شناسایی شد.
وی افزود: این فرد با عنوان بلاگر، اقدام به انتشار محتواهای خشونت‌آمیز و قدرت‌نمایی در فضای مجازی می‌کرد که موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.
فرمانده انتظامی جهرم ادامه داد: مأموران پلیس فتا پس از انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی، هویت متهم را شناسایی و با اخذ نیابت قضایی وی را بازداشت کردند.
محمدپور خاطرنشان کرد: صفحه اینستاگرامی متهم نیز با دستور قضایی مسدود و فعالیت آن متوقف شد.
وی با تأکید بر برخورد پلیس با مروجان خشونت و هنجارشکنی در فضای مجازی، گفت: پلیس فتا به‌صورت شبانه‌روزی فضای مجازی را رصد می‌کند و با افرادی که با انتشار محتوای مجرمانه موجب ترویج خشونت، ایجاد هراس یا تشویش اذهان عمومی شوند، برابر قانون برخورد خواهد کرد.

آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online

اخبار برگزیده