سرشماری نفوس و مسکن از اول مهر در ایلام آغاز می‌شود

سرشماری نفوس و مسکن از اول مهر در ایلام آغاز می‌شودسرشماری نفوس و مسکن از اول مهر در ایلام آغاز می‌شود
0
0
1.7K
1405/06/22 - 08:01
75
1405/06/22 - 08:01

مهر/ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام از آغاز سرشماری عمومی نفوس و مسکن از اول مهرماه به صورت اینترنتی و خوداظهاری خبر داد.

روح الله نورمحمدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام با اشاره به بلوک‌بندی ۲۹۴ حوزه شهری و ۱۹۱ حوزه روستایی برای این سرشماری، اظهار کرد: از اول مهرماه به صورت اینترنتی و خوداظهاری تا ۱۵ مهرماه برگزار می‌شود و انتظار داریم شهروندان اطلاعات خود را به صورت دقیق وارد کنند.

وی با بیان اینکه در صورت همکاری مردم، نیاز به پایش میدانی کمتری خواهیم داشت و در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌شود، تصریح کرد: عملیات پایش میدانی هوشمند از اول آبان‌ماه به مدت یک ماه همزمان با سراسر کشور آغاز خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با اشاره به اینکه سرشماری نفوس و مسکن، مبنای اصلی برنامه‌ریزی‌های توسعه‌ای در استان است، خاطرنشان کرد: آمار دقیق به دست آمده از این طرح، می‌تواند در تخصیص اعتبارات و ارائه خدمات بهتر به مردم نقش کلیدی ایفا کند.

نورمحمدی در پایان با تأکید بر اینکه سرشماری یک طرح ملی و نیازمند مشارکت همگانی است، گفت: از شهروندان می‌خواهیم در این طرح مشارکت فعال داشته باشند تا آمار دقیق‌تری به دست آید و برنامه‌ریزی‌های آینده بر پایه اطلاعات صحیح‌تری انجام شود.

آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/

اخبار برگزیده