انتصاب «جاویدپور» به عنوان فرماندار مهدیشهر؛ «خداداد»راهی استانداری شد

انتصاب «جاویدپور» به عنوان فرماندار مهدیشهر؛ «خداداد»راهی استانداری شدانتصاب «جاویدپور» به عنوان فرماندار مهدیشهر؛ «خداداد»راهی استانداری شد
0
0
0
1405/06/24 - 17:44
0
1405/06/24 - 17:44

مهر/ طی حکمی از سوی استاندار سمنان محمد امین جاوید پور به سمت فرمانداری مهدیشهر منصوب و علی خداداد که در این منصب تکیه زده بود، مشاور استاندار سمنان شد.

محمدجواد کولیوند، استاندار سمنان روز سه‌شنبه ۲۴ شهریورماه ۱۴۰۵ با صدور حکمی، محمدامین جاویدپور را به عنوان «سرپرست فرمانداری شهرستان مهدیشهر» منصوب کرد.

پیش از این، علی خداداد مسئولیت فرمانداری مهدیشهر را بر عهده داشت که با حکم استاندار سمنان به عنوان «مشاور استاندار در امور عمرانی و نهضت عدالت آموزشی» منصوب شد.

در حکم استاندار سمنان خطاب به جاویدپور، بر استفاده از ظرفیت‌های موجود، پیگیری امور شهرستان و تلاش برای تحقق برنامه‌های دولت در شهرستان مهدیشهر تأکید شده است.

آخرین خبر سمنان در اینستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today

اخبار برگزیده