فارس/ تیم جراحی بیمارستان خاتمالانبیا(ص) زاهدان در یک عمل پیچیده، بخشی از فک تحتانی جوان ۳۰ ساله را که بهدلیل عود ضایعه پاتولوژیک درگیر شده بود، خارج و با استفاده از استخوان دنده خود بیمار بازسازی کرد.
دکتر مهرداد شهرکی، جراح بیمارستان خاتمالانبیا(ص) زاهدان اظهار کرد: این بیمار که پنج سال پیش در مرکز دیگری تحت عمل خارجسازی ضایعه فک قرار گرفته بود، پس از عود مجدد ضایعه و گسترش آن به فک تحتانی و مفصل فکی به این بیمارستان مراجعه کرد.
وی افزود: پس از بررسیهای تخصصی، بیمار تحت عمل «همیماندیبولکتومی» برای خارج کردن بخش درگیر فک تحتانی قرار گرفت و بهدلیل وسعت ضایعه، بازسازی قسمت تخلیهشده با استفاده از پیوند استخوان از ناحیه دنده خود بیمار انجام شد.
شهرکی خاطرنشان کرد: این جراحی تحت بیهوشی عمومی و با حفظ ساختارهای حیاتی اطراف انجام شد و بیمار اکنون با حال عمومی مساعد در بخش مراقبتهای ویژه تحت نظر تیم درمانی قرار دارد.
















