خدمات روانی و اجتماعی به دانش‌آموزان آسیب‌دیده میناب ارائه می‌شود

خدمات روانی و اجتماعی به دانش‌آموزان آسیب‌دیده میناب ارائه می‌شودخدمات روانی و اجتماعی به دانش‌آموزان آسیب‌دیده میناب ارائه می‌شود
0
0
1.2K
1405/06/26 - 20:53
7
1405/06/26 - 20:53

ایرنا/ مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری هرمزگان از هماهنگی دستگاه‌های تخصصی برای ارائه خدمات روانی و اجتماعی به دانش‌آموزان آسیب‌دیده میناب خبر داد و گفت: با تقسیم کار میان دستگاه‌های مرتبط، مداخلات حمایتی به‌صورت تخصصی و بدون موازی‌کاری دنبال می‌شود.

سپیده جوادی روز پنجشنبه در نشست هماهنگی مداخلات روانی‌اجتماعی میناب افزود: ارائه خدمات موثر به دانش‌آموزان آسیب‌دیده نیازمند انسجام میان دستگاه‌های متولی و استفاده هدفمند از ظرفیت‌های تخصصی موجود است.

وی اظهار کرد: در این راستا، نقش و مسئولیت دستگاه‌های مرتبط متناسب با ظرفیت هر مجموعه مشخص شده تا خدمات روانی، اجتماعی و درمانی در چارچوبی منسجم و متناسب با نیاز دانش‌آموزان ارائه شود.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری هرمزگان با اشاره به ظرفیت‌های تخصصی مرکز سراج، طرح نماد و مرکز مشاوره مهر رضوی، خاطرنشان کرد: بهره‌گیری هدفمند از این ظرفیت‌ها در کنار توان سایر دستگاه‌های مرتبط، می‌تواند به انسجام و اثربخشی بیشتر مداخلات روانی‌اجتماعی کمک کند.

جوادی بر ضرورت پرهیز از موازی‌کاری در ارائه خدمات تاکید کرد و ادامه داد: هر یک از دستگاه‌های متولی باید در چارچوب وظایف و ظرفیت‌های تخصصی خود، خدمات مورد نیاز دانش‌آموزان آسیب‌دیده را ارائه کنند.

وی همچنین نقش فرمانداری میناب را در هماهنگی دستگاه‌ها و پیگیری اجرای تصمیمات مهم دانست و گفت: اقدامات حمایتی باید در شهرستان در یک مسیر مشخص دنبال شود تا خدمات تخصصی متناسب با نیاز دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان ارائه شود.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری هرمزگان از برنامه‌ریزی برای ارائه حمایت‌های روانی و اجتماعی به بازماندگان حمله دشمن به شهرستان سیریک نیز خبر داد و افزود: این اقدامات با استفاده از ظرفیت دستگاه‌های تخصصی و متناسب با نیاز افراد آسیب‌دیده دنبال خواهد شد.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today

اخبار برگزیده