دستگیری ۱۸ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد

دستگیری ۱۸ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهددستگیری ۱۸ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد
0
0
14
1405/06/26 - 23:04
0
1405/06/26 - 23:04

مهر/ فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی گفت: ۱۸ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد طی عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شدند.

سرتیپ دوم ستاد احمد نگهبان شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی در کلانشهر مشهد با رصدهای اطلاعاتی به خبری مبنی بر فعالیت مخفیانه یک شرکت هرمی دست یافته و تحقیقات میدانی خود را آغاز کردند.

فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی بیان کرد: بررسی های نامحسوس کارآگاهان پلیس آگاهی حاکی از آن بود اعضای این شرکت هرمی با ترفند کاریابی در شرکت‌های معتبر، طعمه های خود را فریب داده و پس از جذب و تبلیغات کاذب در خصوص درآمد بالا از آنها کلاهبرداری می کنند.

وی گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی با هماهنگی مرجع قضائی وارد عمل شدند و ۱۸ سرشاخه این شرکت هرمی را در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کردند.

نگهبان بیان کرد: تحقیقات در این باره ادامه دارد.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today

اخبار برگزیده