اعضای بدن ۲ شهروند مرگ مغزی در کهگیلویه و بویراحمد به بیماران نیازمند اهدا شد

اعضای بدن ۲ شهروند مرگ مغزی در کهگیلویه و بویراحمد به بیماران نیازمند اهدا شداعضای بدن ۲ شهروند مرگ مغزی در کهگیلویه و بویراحمد به بیماران نیازمند اهدا شد
3
0
234
1405/06/28 - 12:15
159
1405/06/28 - 12:15

ایرنا/ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: اعضای بدن ۲ شهروند مرگ مغزی در کهگیلویه و بویراحمد شامل کلیه‌ها و کبد به بیماران نیازمند اهدا شد.

عبدالکریم خرمی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اظهار کرد: زنده‌یاد «تمام بمانی» ۴۸ ساله پس از بروز سکته قلبی در بیمارستان شهید رجایی گچساران بستری شد و با وجود تلاش‌های تیم درمان، متأسفانه دچار مرگ مغزی شد.
وی بیان کرد: پس از تأیید مرگ مغزی از سوی تیم پزشکی و با رضایت خانواده، فرآیند فراهم‌آوری اعضا انجام و کبد و هر ۲ کلیه او برای پیوند به بیماران نیازمند برداشت شد.
خرمی تصریح کرد: همچنین کبد زنده‌یاد «غلامرضا شجاعت سوق» ۶۸ ساله و از اهالی سوق، که پس از ۱۳ روز بستری در بخش مراقبت‌های ویژه۱ (ICU۱) بیمارستان شهید دکتر جلیل یاسوج دچار مرگ مغزی شد به بیماران نیازمند اهدا شد.
وی ادامه داد: پس از تأیید مرگ مغزی و طی مراحل قانونی با رضایت خانواده این بیمار، فرآیند اهدای عضو انجام و کبد او برای پیوند به بیمار نیازمند برداشت شد.
خرمی با قدردانی از خانواده‌های این بیماران تصریح کرد: تصمیم خانواده‌های اهداکننده در چنین شرایط دشوار، جلوه‌ای ارزشمند از ایثار و نوع‌دوستی است که می‌تواند زمینه بازگشت امید و زندگی به بیماران نیازمند پیوند را فراهم کند.
وی همچنین از تلاش کادر درمان بیمارستان شهید دکتر جلیل یاسوج و تیم پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی شیراز در انجام فرآیند فراهم‌آوری و برداشت عضو قدردانی کرد.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today

اخبار برگزیده