ایرنا/ مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی گفت: برای افزایش تاب آوری راه های روستایی استان و جلوگیری از قطع راه های روستایی و اختلال در تردد روستاییان هنگام وقوع سیلاب، احداث ۳۴ پل خاص در محورهای روستایی استان با بیش از پنج هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.
مهدی میقانی، اظهار کرد: این پل ها از سازه های خاصی هستند که با هدف افزایش تاب آوری محورهای روستایی در برابر سیلاب و روان آب ها باید در نقاط مختلف استان احداث شوند.
وی افزود: با ساخت و بهره برداری از این ۳۴ پل در محورهای روستایی حدود ۷۰ درصد از مشکل و نگرانی موجود درباره بسته شدن راه ها در زمان وقوع سیلاب برطرف خواهد شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح ها را بیش از پنج هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: تامین این میزان اعتبار نیازمند توجه ویژه و استفاده از ظرفیت های مختلف برای تکمیل زیرساخت های راه های روستایی است.
احداث ۱۱ دستگاه پل خاص از سال ۹۹ تاکنون
میقانی با اشاره به اقدامات انجام شده برای رفع نقاط حادثه خیز و افزایش ایمنی راه های روستایی استان گفت: از سال ۹۹ تاکنون ۱۱ دستگاه پل بزرگ، خاص و مهم در محورهای روستایی خراسان شمالی احداث و به بهره برداری رسیده است.
وی ادامه داد: از جمله این طرح ها می توان به پل سه دهانه ۱۰ منری زو-تفتازان، پل باکسی ۶ دهانه در محور تاجیک تازه یاب، پل باکسی ۲ دهانه هشت متری گوگدره-اینچه سفلی، پل باکسی ۱۱ دهانه زو-قزلقان، پل پنج دهانه سلولی، پل ۶ دهانه قلعه حسن و پل سه دهانه رزمغان در شهرستان شیروان و پل باکسی چهار دهانه هاور در شهرستان سملقان و پل باکسی ۱۲ دهانه کیلوپنجه در شهرستان راز وجرگلان و پل باکسی سه دهانه چهار متری در قزلحصار شهرستان گرمه اشاره کرد.
میقانی با اشاره به اینکه از سال ۹۹ تا کنون ۱۱ دستگاه پل بزرگ و خاص و مهم در محورهای روستایی استان ساخته شد ارزش سرمایه گذاری برای این پل ها را بیش از یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: بیش از پنج هزار نفر از روستاییان از این مزیت بهره مند شدند.
وی درباره ورود خیران برای ساخت پل ها اظهار کرد: خیران در این باره وارد عرصه شدند و سه دستگاه پل بزرگ علاوه بر این ۱۱ دستگاه پل در شهرستان راز وجرگلان در محورهای روستایی امانلی، یکه سعود، گرکز به همت خیران ساخته و تحویل شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی افزود: ارزش به روز سرمایه گذاری خیران در این باره ۴۵۰ میلیارد ریال است.
خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در مناطق روستایی سکونت دارند.
افزایش تاب آوری راههای روستایی خراسان شمالی با ساخت ۳۴ پل
1405/06/28 - 16:04
34
1405/06/28 - 16:04
















