بهره‌برداری از ۸۰ مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان مهر

بهره‌برداری از ۸۰ مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان مهربهره‌برداری از ۸۰ مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان مهر
0
0
1.4K
1405/06/29 - 11:37
44
1405/06/29 - 11:37

ایرنا/ استاندار کهگیلویه و بویراحمد از افتتاح ۸۰ مدرسه با ۲۹۰ کلاس درس تا پایان مهرماه خبر داد و بر مشارکت همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها، خیرین، معلمان، اولیا و رسانه‌ها برای تحول در آموزش و پرورش و ایجاد امید و نشاط در جامعه تأکید کرد.

یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، از تلاش همه دست‌اندرکاران تعلیم و تربیت استان قدردانی و اظهار کرد: کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌های پیشرو در اجرای طرح نهضت در عدالت آموزشی بوده و با وجود داشتن ۲۱۸ مدرسه تأخیری و نیازمند بازسازی، همواره با فاصله قابل قبولی از میانگین کشوری حرکت کرده است؛ به‌گونه‌ای که در ماه‌های اخیر عملکرد استان بین ۱۲ تا ۱۳ درصد بالاتر از متوسط کشور بوده است.
وی با بیان اینکه ۸۰ مدرسه با ۲۹۰ کلاس درس در قالب این طرح آماده افتتاح است، بیان کرد: ۶۰ مدرسه از این تعداد آماده بهره‌برداری است و ۲۰ مدرسه باقی‌مانده نیز باید با همکاری فرمانداران، ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها و دستگاه‌های خدمات‌رسان، حداکثر تا دهم تا پانزدهم مهرماه تکمیل و در مدار قرار گیرد.
رحمانی به مشارکت خیرین و اجرای طرح شهید عجمیان اشاره کرد و گفت: در این طرح ۲۴۷ مدرسه با یک‌هزار و ۵۹۹ کلاس درس رنگ‌آمیزی شده است که نشان‌دهنده ظرفیت بالای مشارکت مردمی در استان است؛ از این رو فرمانداران باید از ظرفیت خیرین برای پیشبرد طرح نهضت به‌خوبی استفاده کنند، چرا که ماهیت این طرح مردمی است و باید مشارکت مردم در حل مشکلات آموزش و پرورش نهادینه شود.
وی با تأکید بر لزوم عدالت در توزیع تجهیزات و امکانات میان مدارس استان، تصریح کرد: مدیران آموزش و پرورش شهرستان‌ها باید نیازمندی‌های مدارس را به تفکیک مناطق و با آمار دقیق احصا کنند تا توزیع تجهیزات بر اساس نیاز واقعی و با اولویت مدارس آماده بهره‌برداری انجام شود؛ همچنین همه دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند در تأمین تجهیزات نو و مستهلک در اختیار آموزش و پرورش و آموزش فنی و حرفه‌ای همکاری کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نقش بی‌بدیل معلمان، دانش‌آموزان، اولیا و رسانه‌ها، اظهار کرد: فرهنگیان باید تحول در یادگیری را در رأس برنامه‌های خود قرار دهند و باور داشته باشند که کارشان در آینده کشور تأثیرگذار است؛ همچنین لازم است با بازنگری در سیستم آموزشی، تمرکز بر آموزش مهارت‌های زندگی به کودکان زیر ۱۲ سال افزایش یابد.
رحمانی با تأکید بر لزوم حفظ امید و نشاط در جامعه، گفت: نقایص و ضعف‌ها باید در جلسات کارشناسی و مدیریتی بررسی و برطرف شود و نباید این مسائل در فضای عمومی جامعه، به‌ویژه در شرایط فعلی، موجب یأس و دلزدگی شود؛ رسانه‌ها نیز باید در تقویت امیدواری و پوشش خبری مناسب اقدامات انجام‌شده نقش فعال‌تری ایفا کنند.
ایوب رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد نیز در این جلسه با تبریک بازگشایی مدارس به فرهنگیان و دانش‌آموزان، افزود: بازگشایی مدارس تنها باز کردن درهای مدرسه نیست، بلکه آغاز دوباره مسیر علمی برای ساختن آینده کشور است.
رضایی با اشاره به آغاز فصل بازگشایی مدارس از فردا روز دوشنبه اظهار کرد: زنگی که فردا به صدا در می‌آید، زنگ امید، دانایی، هویت و پیشرفت است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به سال تحصیلی گذشته، آن را سالی موفق توصیف کرد و گفت: علی‌رغم شرایط کشور، با همت فرهنگیان، خانواده‌ها و حمایت‌های استاندار، دستاوردهای خوبی کسب شد.
رضایی اعلام کرد: بیش از ۱۵۰ هزار دانش‌آموز در ۲ هزار و ۵۸۷ مدرسه و بیش از هفت هزار و ۹۰۰ کلاس درس سال تحصیلی را آغاز می‌کنند.
وی اضافه کرد: فردا جشن شکوفه‌ها برای بیش از ۱۱ هزار دانش‌آموز پایه اول ابتدایی و جشن جوانه‌ها برای بیش از ۱۲ هزار دانش‌آموز پایه هفتم برگزار می‌شود.
رضایی در ادامه با اشاره به پروژه مهر و تشکیل هشت کارگروه از ماه‌ها قبل، گفت: بر اساس گزارش سامانه‌ها، استان در شاخص‌های گروه معلم و فرایند صدور ابلاغ در کشور رتبه اول را کسب کرده و در سایر بخش‌ها نیز آمادگی کامل برای بازگشایی مدارس وجود دارد.
وی از اجرای پویش کارت نشاط برای دهک‌های یک تا چهار خبر داد و افزود: استان کهگیلویه وبویراحمد بیشترین مشارکت را در این پویش داشت و در جشن گلریزان نیز رتبه اول کشور را کسب کرد و در سرانه فضاهای ورزشی و حوزه تربیت بدنی نیز استان اول کشور هستیم و حدود ۱۲ میلیارد تومان تجهیزات ورزشی توزیع شد که حتی مدارس تک‌نفره نیز حداقل امکانات را دریافت کردند.
رضایی تصریح کرد: در شاخص‌های ملی پروژه مهر کهگیلویه وبویراحمد جزو استان‌های برتر است و از لحاظ پیشرفت فضاهای آموزشی نیز در بین شش استان برتر کشور قرار دارد.
وی با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند مأموریت‌های خود را انجام دهد، از همه دستگاه‌ها خواست در کنار این نهاد قرار بگیرند.
رضایی از ادارات آب، برق، گاز و مخابرات خواست در هفته بازگشایی مدارس به ویژه روز اول، همکاری لازم را داشته باشند تا قطعی آب، برق یا گاز در ابتدای سال تحصیلی رخ ندهد.
وی با تقدیر از شهرداران یاسوج، گچساران و سی‌سخت برای کمک به آموزش و پرورش،تصریح کرد: با همدلی همه دستگاه‌ها، مهری بانشاط برای دانش‌آموزان رقم زده شود و امید، انگیزه و تلاش در آنان زنده شود.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today

اخبار برگزیده