ایرنا/ مهاباد- ایرنا- سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهاباد گفت: ۳ مرکز ارائه خدمات سلامت شامل ۲ واحد دندانسازی و یک مرکز خدمات لیزر و زیبایی به دلیل فعالیت بدون مجوز در این شهرستان پلمب شد.
امید شاهی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این واحدها در جریان بازرسیهای نظارتی کارشناسان شبکه بهداشت و درمان مهاباد شناسایی و پس از هماهنگی با مراجع ذیصلاح، به دلیل نداشتن مجوزهای لازم پلمب شدند.
وی افزود: ارائه هرگونه خدمات درمانی، دندانپزشکی و زیبایی باید در مراکز دارای مجوز و توسط افراد واجد صلاحیت انجام شود و با فعالیت مراکز و افراد فاقد مجوز، مطابق ضوابط و مقررات قانونی برخورد خواهد شد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهاباد با تاکید بر تداوم بازرسیها گفت: نظارت و پایش مراکز درمانی، دندانپزشکی و ارائهدهندگان خدمات زیبایی بهصورت مستمر انجام میشود و در صورت شناسایی فعالیتهای غیرمجاز، اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد.
شاهی تصریح کرد: برخورد با فعالیتهای غیرمجاز با هدف صیانت از سلامت مردم، جلوگیری از ارائه خدمات غیراستاندارد و ارتقای کیفیت خدمات سلامت با جدیت ادامه دارد.
وی از شهروندان خواست پیش از دریافت خدمات درمانی و زیبایی، از مجاز بودن فعالیت مرکز و صلاحیت ارائهدهندگان خدمت اطمینان حاصل کنند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهاباد همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و درمانی، موضوع را از طریق سامانه جامع گزارشهای مردمی ۱۹۰ اطلاع دهند تا بازرسان شبکه در اسرع وقت موضوع را بررسی و اقدامات قانونی لازم را انجام دهند.
















