۵۹ محکوم جرایم غیرعمد از زندان گرمی آزاد شدند

۵۹ محکوم جرایم غیرعمد از زندان گرمی آزاد شدند۵۹ محکوم جرایم غیرعمد از زندان گرمی آزاد شدند
0
0
1.1K
1405/07/01 - 20:39
50
1405/07/01 - 20:39

ایرنا/ گرمی - ایرنا - مدیر نمایندگی ستاد دیه استان اردبیل از آزادی ۵۹ محکوم جرایم غیرعمد و مالی از زندان شهرستان گرمی با کمک‌های این ستاد در سال جاری خبر داد.

به گزارش ایرنا، کریم‌الله محبوبی اُناری روز چهارشنبه در نشستی با رییس حوزه قضایی شهرستان گرمی اظهار کرد: ستاد مردمی دیه نقش موثری در حمایت از زندانیان نیازمند داشته و امسال تا کنون به فراهم شدن زمینه آزادی ۴۶ زندانی با حمایت‌های مالی کمک کرده است.

وی افزود: ۱۳ زندانی نیز از مسیر مشاوره‌های مددکاری و بدون پرداخت هیچ‌ گونه مبلغی از سوی ستاد دیه آزاد شدند و مجموع مبلغ محکومیت این زندانیان بیش از سه هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال بوده است که از محل گذشت شاکیان، آورده مددجویان، پذیرش اعسار قضایی و منابع ستاد دیه استان و کشور تامین شده است.

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان اردبیل با تاکید بر شفافیت در فعالیت‌ها، بیان کرد: همه کمک‌های خیران به این ستاد مردمی صرف مسیر آزادی زندانیان جرایم غیرعمد و مالی می‌شود و این ستاد حق تصرف و سرمایه‌گذاری با این منابع را ندارد.

نورالدین سهراب‌وند، رییس حوزه قضایی شهرستان گرمی نیز در ادامه با قدردانی از عملکرد نمایندگی ستاد دیه در استان اردبیل، اهمیت فعالیت‌های این ستاد در کاهش آسیب‌های اجتماعی را مورد اشاره قرار داد و همکاری نزدیک حوزه قضایی گرمی با ستاد دیه را جزو اولویت‌ها عنوان کرد.

نمایندگی ستاد مردمی دیه استان اردبیل در سال ۱۳۸۱ تاسیس شده و از بدو تاسیس با کمک مالی نیکوکاران و این ستاد، افزون بر پنج هزار نفر با مجموع مبلغ بدهی یا محکومیت بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال از زندان‌ آزاد شده‌اند.

استان اردبیل با ۱۲ شهرستان و جمعیت افزون بر یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر در شمال‌ غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :https://instagram.com/ardabil__today

اخبار برگزیده