ورود وسایل نقلیه به مناطق چهارگانه خراسان شمالی ممنوع شد

ورود وسایل نقلیه به مناطق چهارگانه خراسان شمالی ممنوع شدورود وسایل نقلیه به مناطق چهارگانه خراسان شمالی ممنوع شد
0
0
462
1405/07/02 - 11:50
54
1405/07/02 - 11:50

صدا و سیما/ مدیر کل محیط زیست خراسان شمالی گفت: ورود وسایل نقلیه به مناطق چهارگانه استان ممنوع شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ، مجید دریکوند گفت‌: با دستور کتبی دادستان مرکز استان خطاب به نیروی انتظامی و دادستان‌های شهرستان‌ها، ورود خودرو آفرود و موتورسیکلت‌های کراس به مناطق چهارگانه تحت حفاظت محیط زیست ممنوع شد. 

وی افزود: ورود و تردد وسایل نقلیه در مناطق چهارگانه محیط زیست استان ممنوع است و با متخلفان برابر ضوابط و مقررات قانونی برخورد خواهد شد.

دریکوند ادامه داد: تردد غیرمجاز وسایل نقلیه در مناطق حساس طبیعی می‌تواند موجب تخریب زیست‌بوم، آسیب به پوشش گیاهی و ایجاد مزاحمت برای حیات وحش شود و این موضوع نیازمند توجه جدی و رعایت ضوابط از سوی شهروندان و گردشگران است.

وی تأکید کرد: نیرو‌های محیط زیست با همکاری دستگاه‌های انتظامی و قضائی، تردد‌ها و فعالیت‌های غیرمجاز در مناطق تحت مدیریت را رصد می‌کنند و در صورت مشاهده تخلف، اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد.

دریکوند افزود: خراسان شمالی به واسطه برخورداری از زیستگاه‌های ارزشمند، تنوع زیستی کم‌نظیر و منظرگاه‌های طبیعی منحصر‌به‌فرد، یکی از مهم‌ترین مقاصد طبیعت‌گردی به شمار می‌رود، اما بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها باید در چارچوب اصول حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار صورت گیرد.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام : https://instagram.com/bojnord_today

اخبار برگزیده