مروری بر اخبار کوتاه گیلان - ۲ مهر ۱۴۰۵

مروری بر اخبار کوتاه گیلان - ۲ مهر ۱۴۰۵مروری بر اخبار کوتاه گیلان - ۲ مهر ۱۴۰۵
0
0
866
1405/07/02 - 18:16
79
1405/07/02 - 18:16

ایرنا/ رشت- ایرنا- در چند عملیات انتظامی در شهرستان‌های آستارا، شفت، فومن، رضوانشهر و لنگرود، یک سارق ساختمان‌های نیمه‌کاره، ۱۰ محکوم و جلب‌شده متواری و سارقان کابل برق دستگیر و ۵۰۰ میلیون تومان وجه به ۱۰ مالباخته فومنی بازگردانده شد.

دستگیری رمال و دعانویس در لنگرود

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از مرکز اطلاع رسانی پلیس گیلان سرهنگ "ارسلان صبح‌زاهدی" در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر فعالیت فردی در زمینه رمالی، فالگیری و ترویج خرافه‌گرایی در یکی از روستاهای لنگرود، بررسی موضوع در دستور کار پلیس امنیت عمومی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با هماهنگی قضائی و انجام تحقیقات، دریافتند متهم ۵۴ ساله با ادعای بخت‌گشایی، حل مشکلات خانوادگی و مالی، رفع بیماری و جن‌گیری، به‌ویژه از بانوان اخاذی و از این طریق کسب درآمد می‌کرد که دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی لنگرود در پایان با هشدار به شهروندان گفت: رمالان و فالگیران با سوءاستفاده از مشکلات مردم، زمینه اخاذی و ایجاد آسیب‌های بیشتر برای خانواده‌ها را فراهم می‌کنند و شهروندان باید از اعتماد به این افراد خودداری کنند.

پایان کار سارق کابل برق با ۴ فقره سرقت در رضوانشهر

سرهنگ "سیدمحمد میرباقیان" اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی با انجام اقدامات تخصصی و بررسی سرنخ‌های موجود موفق به شناسایی و دستگیری یک سارق سابقه‌دار در حوزه استحفاظی شدند.

وی افزود: متهم ۲۸ ساله در تحقیقات پلیس به ۴ فقره سرقت کابل برق اعتراف کرد و پس از تشکیل پرونده و سیر مراحل قانونی، با قرار ۱۵ میلیارد ریالی روانه زندان شد.

فرمانده انتظامی رضوانشهر از شهروندان خواست با رعایت توصیه‌های پیشگیرانه، موارد مشکوک را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

بازگشت ۵۰۰ میلیون تومان به حساب ۱۰ مالباخته فومنی

سرهنگ "حسین عاشوری" اظهار کرد: در پی شکایت چند شهروند مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی با ترفندهایی مانند خرید اینترنتی و ابلاغیه جعلی، موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: کارشناسان پلیس فتا با اقدامات تخصصی و فنی، هویت ۶ متهم را شناسایی و با هماهنگی قضائی، مبالغ برداشت‌شده را مسدود کردند که پس از طی مراحل قانونی، ۵۰۰ میلیون تومان به حساب ۱۰ مالباخته بازگردانده شد.

فرمانده انتظامی فومن از شهروندان خواست به پیام‌های ارسالی از منابع ناشناس با عناوینی مانند ابلاغیه قضائی و سود سهام عدالت اعتماد نکرده و برای ورود به لینک‌های ناشناس اقدام نکنند.

دستگیری ۱۰ محکوم متواری در طرح عملیاتی پلیس شفت

سرهنگ"افراسیاب زاهدنیا اظهار کرد: در راستای ارتقای امنیت اجتماعی و برخورد با افراد تحت تعقیب، شناسایی و دستگیری محکومان و جلب‌شدگان متواری در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی سوابق افراد تحت تعقیب، مخفیگاه و محل تردد آنان را شناسایی کرده و پس از هماهنگی قضائی در چند عملیات جداگانه ۱۰ نفر را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شفت خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند و اجرای این طرح‌ها با هدف ارتقای امنیت و آرامش جامعه ادامه خواهد داشت.

سارق ساختمان‌های نیمه‌کاره در آستارا به دام پلیس افتاد

به گزارش ایرنا، سرهنگ "مرتضی احدی" اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت از ساختمان‌های نیمه‌کاره و در دست احداث در شهر آستارا، موضوع در دستور کار مأموران کلانتری ۱۱ قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با اقدامات پلیسی و بررسی سرنخ‌های به‌دست‌آمده، سارق ۳۷ ساله را شناسایی و پس از هماهنگی قضائی در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی آستارا تصریح کرد: متهم در تحقیقات پلیس به ۴ فقره سرقت اعتراف و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و روانه زندان شد.





آخرین خبر گیلان در اینستاگرام : https://instagram.com/gilan_today

اخبار برگزیده