کشف محموله رنگ موی تاریخ‌مصرف‌گذشته در همدان

کشف محموله رنگ موی تاریخ‌مصرف‌گذشته در همدانکشف محموله رنگ موی تاریخ‌مصرف‌گذشته در همدان
0
0
2.2K
1405/07/09 - 13:05
126
1405/07/09 - 13:05

ایسنا/ رئیس اداره بازرسی این اداره‌کل، از کشف و ضبط محموله‌ای قابل‌توجه از رنگ موهای تاریخ‌مصرف‌گذشته در این استان خبر داد.

وحید جمشیدی، رئیس اداره بازرسی این اداره‌کل با اشاره به اهمیت نظارت بر اقلام بهداشتی و آرایشی اظهار کرد: طی گزارشات واصله مردمی مبنی بر عرضه محصولات آرایشی غیرمجاز به سالن‌های زیبایی، تیم‌های بازرسی این اداره در روز پنجشنبه ۹ مهرماه، با هماهنگی‌های لازم وارد عمل شدند.
وی در ادامه افزود: در این بازرسی، مقدار قابل‌توجهی رنگ مو که تاریخ انقضای آن‌ها به پایان رسیده بود و با هدف عرضه در سالن‌های آرایشی سطح استان انبار شده بود، شناسایی، کشف و ضبط شد.
جمشیدی  با تأکید بر اینکه سلامت شهروندان خط قرمز بازرسان صمت است، تصریح کرد: متخلفان این پرونده جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی خواهند شد. همچنین از تمامی صاحبان سالن‌های آرایشی و پیرایشگران تقاضا داریم در هنگام خرید مواد اولیه، علاوه بر بررسی تاریخ انقضا و اصالت کالا، حتماً فاکتور معتبر از فروشندگان دریافت نمایند.
رئیس اداره بازرسی صمت همدان در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان و فعالان صنفی می‌توانند گزارشات خود را در خصوص تخلفات احتمالی از طریق سامانه ۱۲۴ با ما در میان بگذارند تا در اسرع وقت مورد پیگیری قرار گیرد.

آخرین خبر همدان در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today

اخبار برگزیده