مهر/ فرمانده دریابانی بندرعباس گفت: ۴۰ رأس دام زنده قاچاق در آبهای شهرستان بندرعباس کشف شد.
سرهنگ اسلام توحیدیپور، فرمانده دریابانی بندرعباس در تشریح این خبر اظهار کرد: مرزبانان پایگاه دریابانی بندرعباس حین گشتزنی در حوزه استحفاظی به یک فروند شناور تندرو حامل احشام قاچاق برخورد و دستور ایست دادند.
وی افزود: قاچاقچیان بدون توجه به هشدار مرزبانان با انجام مانورهای خطرناک به قصد فرار جهت سبک سازی شناور اقدام به ریختن احشام در دریا کرده و از محل متواری شدند.
سرهنگ توحیدیپور تصریح کرد: مرزبانان با مشاهده این صحنه برای جلوگیری از هدر رفتن احشام شروع به جمع آوری آنها کردند.
فرمانده پایگاه دریابانی بندرعباس در پایان ضمن اشاره به اینکه دستگیری متهمان در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان کرد: تعداد ۴۰ رأس احشام قاچاق از نوع گوسفند در این عملیات کشف و یک شناور توقیف شد.
وی تاکید کرد: کارشناسان ارزش احشام قاچاق کشف شده با احتساب شناور توقیفی را ۵۰ میلیارد ریال برآورد کردند.
















