تیم شنای فولاد اصفهان در مسابقات ایمیدرو به میزبانی نیشابور اول شد

تیم شنای فولاد اصفهان در مسابقات ایمیدرو به میزبانی نیشابور اول شدتیم شنای فولاد اصفهان در مسابقات ایمیدرو به میزبانی نیشابور اول شد
0
0
27.6K
1405/07/30 - 22:05
300
1405/07/30 - 22:05

ایرنا/ تیم شنای فولاد مبارکه اصفهان در رقابت‌های مردان و زنان سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در نیشابور به مقام نخست دست یافت. 

در رقابت‌های مردان که با حضور ۱۶۵ ورزشکار در قالب ۱۷ تیم روز پنجشنبه برگزار شد، پس از فولاد مبارکه، تیم خراسان دوم شد و فولاد خوزستان بر سکوی سوم ایستاد.

در بخش زنان نیز در پایان رقابتی فشرده میان هفت تیم و ۷۷ ورزشکار، فولاد مبارکه اصفهان قهرمان شد و تیم‌های فولاد هرمزگان و گهر زمین سیرجان عناوین دوم و سوم را کسب کردند.

در مجموع امتیازات تیمی مردان، فولاد مبارکه اصفهان ۴۷۷ امتیاز، مجتمع فولاد خراسان ۳۸۹ امتیاز و فولاد خوزستان ۳۸۸ امتیاز بدست آوردند.

آیین اختتامیه پنجمین دوره مسابقات شنای زنان و ششمین دوره رقابت‌های مردان سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به میزبانی نیشابور و شرکت مجتمع فولاد خراسان

۳۰ مهرماه در محل سالن تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد نیشابور برگزار شد.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today

اخبار برگزیده