هشدار نارنجی هواشناسی هرمزگان؛ ناپایداری شدید جوی از ظهر امروز تا شب

هشدار نارنجی هواشناسی هرمزگان؛ ناپایداری شدید جوی از ظهر امروز تا شبهشدار نارنجی هواشناسی هرمزگان؛ ناپایداری شدید جوی از ظهر امروز تا شب
2
1
11.1K
1405/08/08 - 13:25
1.4K
1405/08/08 - 13:25

ایرنا/ رییس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای هواشناسی هرمزگان با اعلام هشدار سطح نارنجی جوی و دریایی در استان، گفت: از ساعات ظهر تا شب امروز، ناپایداری جوی در نقاطی از استان به ویژه شهرستان‌های بشاگرد و حاجی‌آباد تشدید می‌شود.

مجتبی حمزه‌نژاد اظهار کرد: آسمان استان هرمزگان از ساعات ظهر تا شب در ارتفاعات بشاگرد، حاجی‌آباد و برخی نقاط بندرعباس، میناب، سیریک، رودان، جاسک، بندرلنگه، خمیر، پارسیان، بستک، قشم، شمال تنگه هرمز و سواحل، شاهد رشد و گسترش ابرهای همرفتی خواهد بود.

وی افزود: در این مدت رگبار باران و رعد و برق، گاهی بارش‌های نقطه‌ای نسبت شدید، تگرگ و در پاره‌ای نقاط تندباد لحظه‌ای، بروز گرد و خاک و کاهش موقتی کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

این کارشناس هواشناسی با اشاره به مخاطرات این سامانه جوی تصریح کرد: با توجه به هشدار نارنجی صادره، خطر سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، وقوع صاعقه و تندباد شدید وجود دارد.

حمزه‌نژاد به شهروندان توصیه کرد: از چرای دام در حاشیه و بستر رودخانه‌ها، صعود به ارتفاعات و فعالیت‌های کوهنوردی و قرارگیری در حریم و بستر رودخانه‌های فصلی اجتناب شود و نسبت به استحکام سازه‌های سبک اطمینان حاصل شود.

وی درباره وضعیت دریا نیز گفت: دریا در بعدازظهر و شب در محدوده سواحل استان با تاکید بر مناطق شمالی تنگه هرمز به ویژه بندرعباس، میناب، قشم، هرمز، خمیر و نیز سواحل سیریک و جاسک، با افزایش ابر و احتمال تندباد لحظه‌ای و مواج شدن موقتی همراه خواهد بود.

رییس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای هواشناسی هرمزگان خاطرنشان کرد: تمهیدات لازم در بنادر استان به منظور تردد ایمن شناورها صورت پذیرد و از تردد شناورهای سبک صیادی و قایق‌های تفریحی اجتناب شود.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today

اخبار برگزیده