همدان در ایام فاطمیه میزبان هشت شهید گمنام می‌شود

همدان در ایام فاطمیه میزبان هشت شهید گمنام می‌شودهمدان در ایام فاطمیه میزبان هشت شهید گمنام می‌شود
0
0
234
1405/08/10 - 15:14
35
1405/08/10 - 15:14

ایسنا/ مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان همدان گفت: همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، هشت شهید گمنام دوران دفاع مقدس وارد استان همدان می‌شوند که از این تعداد، پنج شهید در نقاط تعیین‌شده استان خاکسپاری و سه شهید دیگر به‌صورت امانی به استان منتقل خواهند شد.

سردار سرتیپ دوم پاسدار ولی بهاریان، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان همدان با تشریح برنامه‌های استقبال، تشییع و خاکسپاری شهدای گمنام اظهار کرد: امسال همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، استان همدان میزبان هشت شهید گمنام دوران دفاع مقدس خواهد بود که از این تعداد، پنج شهید در نقاط تعیین‌شده استان تشییع و خاکسپاری می‌شوند و سه شهید دیگر به‌صورت امانی به استان منتقل خواهند شد.
وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای خاکسپاری شهدا افزود: برای سال ۱۴۰۵، تعداد ۲۷ درخواست خاکسپاری در استان مطرح شد و از این تعداد، پنج نقطه اقدامات اولیه و اجرایی را انجام داده‌اند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان همدان با بیان اینکه در حال حاضر ۱۹۵ شهید گمنام دوران دفاع مقدس در ۷۶ نقطه استان همدان مدفون هستند، تصریح کرد: یادمان‌های شهدای گمنام به محل مراجعه عموم مردم و از مراکز فرهنگی و اثرگذار استان تبدیل شده‌اند.
وی درباره محل‌های خاکسپاری پنج شهید گمنام بیان کرد: این شهدا در بیمارستان تأمین اجتماعی «آتیه» همدان، کانون سپاه و بسیج شهرستان کبودراهنگ، نیروگاه شهید مفتح و دو مرکز دانشگاه ملی مهارت پسران و دختران شهرستان ملایر به خاک سپرده خواهند شد.
بهاریان با اشاره به برنامه‌های استقبال از شهدا گفت: بر اساس ارزیابی‌های انجام‌شده، نزدیک به ۹۰۰ نقطه برای اجرای برنامه‌های استقبال از شهدای گمنام در استان پیش‌بینی شده است و امسال تمرکز ویژه‌ای بر حضور دانش‌آموزان و دانشجویان در این برنامه‌ها داریم.
وی با اشاره به تشکیل پنج کاروان برای حضور شهدای گمنام در مناطق مختلف استان افزود: این کاروان‌ها با عنوان «جان‌فدایان ایران» و با مشارکت خادمان شهدا، نیروهای مسلح و مجموعه‌های مردمی در سطح استان فعالیت خواهند کرد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان همدان درباره زمان آغاز برنامه‌های استقبال اظهار کرد: روز (شنبه) ۱۶ آبان‌ماه، از ساعت ۸ صبح، مراسم استقبال از پیکرهای مطهر شهدا در حسینیه «معراج شهدا» واقع در شهرک فرهنگیان آغاز می‌شود و پس از آن، کاروان شهدا از ساعت ۹ تا ۱۰ صبح به سمت دانشگاه بوعلی‌سینا حرکت خواهد کرد.
وی ادامه داد: مراسم استقبال رسمی از شهدای گمنام با حضور دانشجویان، استادان، کارکنان دانشگاه، عموم مردم و نیروهای مسلح ساعت ۱۰ صبح در دانشگاه بوعلی‌سینا برگزار می‌شود و پس از آن، کاروان‌های شهدا برای حضور در شهرستان‌ها و مناطق مختلف استان اعزام خواهند شد.
بهاریان با تشریح برنامه حضور کاروان‌های شهدا در شهرستان‌ها گفت: پس از مراسم رسمی استقبال، کاروان‌های شهدا در شهرستان‌های مختلف استان همدان حضور پیدا می‌کنند و برنامه‌های استقبال مردمی در مناطق مختلف برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری مراسم اصلی تشییع شهدای گمنام اظهار کرد: روز (جمعه) ۲۲ آبان‌ماه، همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، مراسم تشییع شهدای گمنام برگزار می‌شود و پس از آن، پیکرهای مطهر پنج شهید در محل‌های تعیین‌شده به خاک سپرده خواهند شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان همدان خاطرنشان کرد: حسینیه معراج شهدا در شهرک فرهنگیان نیز همچون سال‌های گذشته میزبان یکی از شهدای گمنام خواهد بود و مردم می‌توانند از ابتدای صبح تا ساعت ۲۴ برای زیارت و ادای احترام به مقام این شهید به این مکان مراجعه کنند.
بهاریان با تأکید بر اهمیت حضور شهدا در مراکز آموزشی، گفت: برنامه‌ریزی برای حضور شهدای گمنام در مدارس و دانشگاه‌ها نیز انجام شده است تا دانش‌آموزان و دانشجویان فرصت بیشتری برای آشنایی با فرهنگ ایثار و شهادت و تجدید پیمان با آرمان‌های شهدا داشته باشند.

آخرین خبر همدان در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today

اخبار برگزیده