هشدار هواشناسی خراسان رضوی برای سیلابی شدن مسیل‌ها

هشدار هواشناسی خراسان رضوی برای سیلابی شدن مسیل‌هاهشدار هواشناسی خراسان رضوی برای سیلابی شدن مسیل‌ها
0
3
1.1K
1405/08/11 - 13:59
2.4K
1405/08/11 - 13:59

ایرنا/ کارشناس هواشناسی اداره‌کل هواشناسی خراسان رضوی از تداوم ناپایداری‌های جوی در استان تا روزهای پایان هفته خبر داد و گفت: با تقویت بارش‌ها از بعدازظهر سه‌شنبه تا چهارشنبه احتمال آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل‌ها و وقوع رعد و برق و تگرگ در مناطق مستعد وجود دارد.

زهرا آهنگرزاده، کارشناس هواشناسی اداره‌کل هواشناسی خراسان رضوی اظهار کرد: در این مدت جو استان به تناوب تحت تاثیر شرایط ناپایدار قرار می‌گیرد که پیامد آن افزایش و کاهش ابرناکی، وزش باد شدید به‌صورت موقتی و بارش‌های رگباری در برخی مناطق خواهد بود.
وی افزود: امروز بارش‌ها بیشتر در نیمه جنوبی و غربی استان به شکل رگبار پیش‌بینی شده است اما از بعدازظهر فردا سه‌شنبه تا روز چهارشنبه بر میزان و گستردگی بارش‌ها در سطح استان افزوده می‌شود.
کارشناس هواشناسی اداره‌کل هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: در این مدت به‌ویژه نیمه شمالی استان تحت تاثیر بارش‌ها قرار می‌گیرد و با توجه به شدت و گستردگی بارندگی‌ها، احتمال آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در مناطق مستعد وجود دارد. وقوع رعد و برق و تگرگ نیز دور از انتظار نیست.
آهنگرزاده با اشاره به وضعیت جوی مشهد بیان کرد: در این کلانشهر نیز از اواخر وقت فردا سه‌شنبه و روز چهارشنبه در برخی ساعات بارش باران پیش‌بینی می‌شود.
وی با اشاره به صدور هشدار سطح زرد شماره ۴۰ هواشناسی گفت: وزش باد شدید موقتی و در برخی مناطق همراه با گرد و خاک نیز از دیگر پدیده‌های جوی استان طی این مدت خواهد بود.
این کارشناس هواشناسی درباره تغییرات دمایی استان نیز اظهار کرد: از امروز تا چهارشنبه شب، کاهش نسبی و موقتی دما در مناطق مختلف استان رخ می‌دهد اما در روزهای پایانی هفته شاهد روند افزایش دما در اغلب مناطق خواهیم بود.
این کارشناس هواشناسی بیان کرد: در شبانه‌روز گذشته نیز قوچان با کمینه دمای سه درجه سانتیگراد سردترین و بردسکن با بیشینه دمای ۲۸ درجه گرم‌ترین شهرستان استان بوده‌اند و نوسانات دمایی مشهد هم در این مدت بین هشت و ۲۴ درجه سانتیگراد ثبت شده است.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today

اخبار برگزیده